Заштити се и олади со климите на Vivax

Секој ден е се пожешко, а штом дојде зимата ќе дојде моментот кога воздухот ќе
биде загаден. Климата е неизбежна, но затоа може да си создадеме своја преку
клима уредите. Нивната технологија толку многу напредна што има уреди кои
покрај тоа што го прочистуваат воздухот во домот ја минимизираат и загаденоста
на околината. Ладењето во текот на летото, кое е воедно се предвидува дека ќе е
едно од најтоплите во човековата историја баш поради загадувањето, е од големо
значење за здравјето и за комфорот. Едни од најдобрите клими се произведени
од Vivax кои се најпродавани на пазарот во Македонија. Тие имаат 3 клучни уреди
кои ги задоволуваат потребите на сите.
Да се запознаеме со Vivax M дизајн ACP-12CH35AEMI R32? Continue reading “Заштити се и олади со климите на Vivax”

VIVAX Fly 4: совршени крилја за малку пари

VIVAX мобилните телефони се произведуваат во Кина. Благодарение на тоа, компанијата може да се пофали со способности и карактеристики на производите што се недостижни за повеќето познати кинески брендови како што се Huawei и Lenovo, но и светските брендови Apple и Samsung, кои исто така се произведуваат во Кина. 

VIVAX е познат бренд кои спаѓа во групата на светски играчи и производители на технологија. Не е познат само на Блаканот, но и пошироко – Норвешка, Финска, Романија итн. Continue reading “VIVAX Fly 4: совршени крилја за малку пари”

5 причини зошто треба да одберете „смарт“ ТВ

Ако се одлучивте домот да го подновите со нов ТВ или пак ако имате страст кон Тв технологијата, тогаш дефинитивно вашиот следен избор за Тв треба да е „смарт“, а еве зошто: Continue reading “5 причини зошто треба да одберете „смарт“ ТВ”