#НеБитеПуштилОваЛето АCP-12CH35AEX

#НеБитеПуштилОваЛето затоа што си совршена за мене! Клима уред кој има 12 fan speed, опција за самочистење, самодијагноза, висока ефикасност во својата класа, 3.5 kW јачина интелегентно отопување, дигитален екран и многу повеќе е АCP-12CH35AEX за цена од 14 999 денари

#небитепуштиловалето #vivaxmacedonia #vivaxclimauredi #coolpromocii#разладисе #климауред #ладно #топло #klimaured #ladno #toplo

Continue reading “#НеБитеПуштилОваЛето АCP-12CH35AEX”

10 дена на плажа или цела година комфорна температура со Одличната инвертер клима уред VIVAX ACP-18CH50AEQI

10 дена на плажа или цела година комфорна температура!

🏖🌊👙🕶🏝👣🏊
Одличната инвертер клима уред VIVAX ACP-18CH50AEQI кој во себе ја содржи новата генерација на еколошки R32 фреон, јачина 5,5 kW , работи на температура од -15 до +50 за цена од само 34 999 денари
 

Continue reading “10 дена на плажа или цела година комфорна температура со Одличната инвертер клима уред VIVAX ACP-18CH50AEQI”

ПРИМАМЛИВА VIVAX ACP-12CH35AEAC

ПРИМАМЛИВАТА  VIVAX ACP-12CH35AEAC содржи во себе филтер за прашина, самодијагностика, тајмер, безшумна операција, јачина 3,5 kW, работи на температура од -7 до +43 за цена од само 12 990 денари

#примамлива #sllep #peasfullsleep #summernights  #vivaxmacedonia

#vivaxclimauredi #coolpromocii#разладисе #климауред #ладно #топло

Continue reading “ПРИМАМЛИВА VIVAX ACP-12CH35AEAC”

За супер атмосфера каде и да си со Vivax BS-100 blue

За супер атмосфера каде и да си со Vivax BS-100 blue

Звучник со мноштво функции за уживање  во вашата омилена музика.

Continue reading “За супер атмосфера каде и да си со Vivax BS-100 blue”

Дали сте запознаени со одличниот VIVAX Point X1 паметен телефон?

Дали сте запознаени со одличниот VIVAX Point X1 паметен телефон?

VIVAX Point X1 ви нуди Сè во ЕДНО

Continue reading “Дали сте запознаени со одличниот VIVAX Point X1 паметен телефон?”

🎉🎉VIVAX COOL ПРОМОЦИИ! 🆒🆒🆒🎉🎉🎉

Предлог со COOL промотивна цена е атрактивниот инвертер клима уред VIVAX ACP-09CH35AEQI со новата генерација на еколошки R32 фреон, безшумна опција, интелегентно отопување и работи на температура од -15 до +50 од сега за промотивна цена од само 16 999 денари.

#испробајмеовалето #vivaxmacedonia #vivaxclimauredi #coolpromocii#разладисе #климауред #ладно #топло

Побрзајте!

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3220.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/29300 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 710 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 739 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер