Mобилен телефон на “старо“? На што треба да внимавате?

Ако одлучивте да заштедите средства и да одберете мобилен телефон на „старо“, тогаш за вас подготвивме водич што ќе ви помогне при изборот на истиот…

Чекор 1…
По донесената одлука за моделот што ви се допаѓа, информирајте се за продажната цена во салон со цел да пресметате колкава би била вашата заштеда.Откако ќе ја дознаете истата, исконтактирајте ја личноста од огласот и договорете средба за да ја видите состојбата на телефонскиот уред.
Понесете со себе, слушалки, микро SD картичка со ваша музика и фотографии кои вклучуваат сина, црвена и зелена позадина. Continue reading “Mобилен телефон на “старо“? На што треба да внимавате?”