#VIVAXMacedonia повторно те предизвикува и можеби ќе бидеш добитник на подарок: чистење на филтрите и дополнување на фреонот во твојот VIVAX клима уред!

Едноставно е:
1️⃣Сликни ја твојата топла домашна атмосфера,
2️⃣Лајкни ја Facebook фан страницата на VIVAX Macedonia
3️⃣Прати ја фотографијата во порака на фан страницата на Facebook на VIVAX Macedonia

Твоите фотографии може да бидат од топлата домашна атмосфера, времето поминато заедно со своите деца, со родителите, пријателите, саканите! Имагинацијата е твоја!

📅На 30ти ноември ќе ги објавиме сите фотографии на Facebook, каде ќе имаш шанса до 06 декември до 23:59 часот да собирате лајкови на твојата фотографија.

🌟Најсреќниот еден добитник, со најбројни лајкови го очекува подарокот: чистење на филтрите и дополнување на фреонот на неговиот VIVAX клима уред. 🌟

Прогласување на добитникот ќе биде на 07 декември 2018 на Facebook фан страницата!

секој може да учествува со неограничен број на фотографии
‼️за учество во предизвикот е потребно да имате веќе постоечки VIVAX клима уред