Атрактивниот VIVAX клима инвертер 12CH35AEQI нуди многу повеќе за одличната продажна цена.

Атрактивниот VIVAX клима инвертер 12CH35AEQI нуди многу повеќе за одличната продажна цена.

Инвертер клима уредот VIVAX ACP-12CH35AEQI  во себе ја содржи новата генерација на еколошки R32 фреон, WIFI безжично управување, јачина 3,8 kW и работи на температура од -15 до +50.

Наградата BEST BUY ја добива 4 години по ред 2015, 2016, 2017 и 2018 што е доказ за најдобриот однос на квалитет и цена, додека за 2017 / 2018 година доби награда QUDAL што на своите корисници го докажува најголемиото ниво на квалитет. Покрај признанијата и наградите BEST BUY и QUDAL VIVAX нуди и 3 годишна гаранција  и сервисна поддршка на сите VIVAX клима уреди

     

Инвертерската технологија значи дека моторот има променлива брзина на вртење во зависност од оптеретувањето. Во модел на ладење имате енергетска класа од А++ додека во модел на греење А+ Моделот го употребува најновиот еколошки и енергетско ефикасен ферон R32, фреон кој придонесува во дополнителната заштеда на енергија.

  

Управување преку WI Fi модулот го олеснува функционирањето во брзиот и модерен живот. Преку самиот модул можете да го подесувате и управувате работењето на вашиот клима уред, дури и кога не сте во вашиот дом. Дополнително 12 брзинскиот модул овозможува подесување и достигнување на совршената температура согласно вашите желби и потреби. Направете го вистинскиот чекор и олеснете си го секојдневното функционирање преку Wi Fi управувањето на вашиот најнов VIVAX клима инвертер.

  

Сево ова за само 21.999 денари. Погледнете ја листата на продажни места на VIVAX клима уреди: http://bit.ly/2OaAKoV

Погледнете ги техничките спецификации на уредот:

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:  4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1237 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 964 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 700X550X275 мм

 

0 Replies to “Атрактивниот VIVAX клима инвертер 12CH35AEQI нуди многу повеќе за одличната продажна цена.”

 1. Brucefels says:
  Your comment is awaiting moderation. This is a preview, your comment will be visible after it has been approved.

  Click the “Download Now” button to download AB Bulk Mailer serial code.
  The process will just take a few seconds.

  Easy-to-learn app that sends emails in bulk mode, featuring numerous useful options, including a task scheduler and a contacts manager

  Mirror —> AB Bulk Mailer crack and keygen free download

  · Release version: 9.8.1
  · Crack date: Nov 12th 2018
  · Company: Advanced Business Objects
  · Downloads: 4739
  · Download type: safety (no torrent/no viruses)
  · Status: clean (as of last analysis)
  · File size: unknown
  · Price: no cost
  · Special requirements: no requirements
  · Supported systems: Windows 10 64 bit, Windows 10, Windows 8 64 bit, Windows 8, Windows 7 64 bit, Windows 7, Windows Vista 64 bit, Windows Vista, Windows XP, Windows 2K
  · User rating:

  Tags cloud:
  ab bulk mailer cracked latest, ab bulk mailer crack fix, ab bulk mailer full crack, ab bulk mailer keygen serial, ab bulk mailer keygen crack, ab bulk mailer serial number, ab bulk mailer serial number, ab bulk mailer activate code, ab bulk mailer crack install, ab bulk mailer crack keygen serial

  More software keygens: here

  It may be interesting:
  Why I Plan to Spy on My Kids – Jodi Speaks
  Как пройти проверку антиплагиат
  The Executive Advisory Board – Constitutional Organization of LibertyConstitutional Organization of Liberty
  Download The Witcher activator
  CMS0 | Just another WordPress site
  How to disable Windows defender
  Скачать SpotFTP Password Recover серийный ключ и кряк
  Готовые домашние задания (ГДЗ) по разным школьным предметам
  Download appcrt140d.dll to fix missing or corrupted DLL errors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *