Атрактивниот VIVAX клима инвертер 12CH35AEQI нуди многу повеќе за одличната продажна цена.

Атрактивниот VIVAX клима инвертер 12CH35AEQI нуди многу повеќе за одличната продажна цена.

Инвертер клима уредот VIVAX ACP-12CH35AEQI  во себе ја содржи новата генерација на еколошки R32 фреон, WIFI безжично управување, јачина 3,8 kW и работи на температура од -15 до +50.

Наградата BEST BUY ја добива 4 години по ред 2015, 2016, 2017 и 2018 што е доказ за најдобриот однос на квалитет и цена, додека за 2017 / 2018 година доби награда QUDAL што на своите корисници го докажува најголемиото ниво на квалитет. Покрај признанијата и наградите BEST BUY и QUDAL VIVAX нуди и 3 годишна гаранција  и сервисна поддршка на сите VIVAX клима уреди

     

Инвертерската технологија значи дека моторот има променлива брзина на вртење во зависност од оптеретувањето. Во модел на ладење имате енергетска класа од А++ додека во модел на греење А+ Моделот го употребува најновиот еколошки и енергетско ефикасен ферон R32, фреон кој придонесува во дополнителната заштеда на енергија.

  

Управување преку WI Fi модулот го олеснува функционирањето во брзиот и модерен живот. Преку самиот модул можете да го подесувате и управувате работењето на вашиот клима уред, дури и кога не сте во вашиот дом. Дополнително 12 брзинскиот модул овозможува подесување и достигнување на совршената температура согласно вашите желби и потреби. Направете го вистинскиот чекор и олеснете си го секојдневното функционирање преку Wi Fi управувањето на вашиот најнов VIVAX клима инвертер.

  

Сево ова за само 21.999 денари. Погледнете ја листата на продажни места на VIVAX клима уреди: http://bit.ly/2OaAKoV

Погледнете ги техничките спецификации на уредот:

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:  4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1237 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 964 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 700X550X275 мм