Елеганција во простор надополнета со совршени перформанци на VIVAX клима уред 18CH50AEMI

Елеганцијата во вашиот дом ќе биде надополнета со инвертер клима уредот од серијата V дизајн кој доаѓа во црна или златна боја. Перформансите од 5,5 kW  јачина совршена за максимален простор од 55 м2, греење и до -20 C и WiFi ready за неодолива цена од 43 990 денари.

Continue reading “Елеганција во простор надополнета со совршени перформанци на VIVAX клима уред 18CH50AEMI”

BEST BUY понуда на R дизајн на VIVAX Клима уреди

Серијата R дизајн има инвертер клима уреди кои се совршени за сечиј дом. Наградата за BEST BUY која ја добива последователно повеќе од 3 години е доказ за атрактивноста на самите клима уреди. Со перформанси кои овозможуваат греење до 7 kW, 5,5 kW јачина совршена за максимален простор од 55 м2, греење и до -20 C, еколошки фреон R32 кој ја заштитува околината и воздухот со WiFi ready за неодолива цена од 39 990 денари.

Continue reading “BEST BUY понуда на R дизајн на VIVAX Клима уреди”

НАЈДОБРИОТ ИЗБОР НА ИВЕРТЕР КЛИМА УРЕД 12CH35AEMI

Клима уред кој е тешко да го избегнеш. 12CH35AEMI има перформанси кои ги задоволуваат и напребирливите. 3,5 kW јачина совршена за максимален простор од 35 м2 еколошкиот фреон R32 кој ја заштитува околината и воздухот со ГРАТИС WiFi модул  за неодолива цена од 21 999 денари.

Continue reading “НАЈДОБРИОТ ИЗБОР НА ИВЕРТЕР КЛИМА УРЕД 12CH35AEMI”