Елеганција во простор надополнета со совршени перформанци на VIVAX клима уред 18CH50AEMI

Елеганцијата во вашиот дом ќе биде надополнета со инвертер клима уредот од серијата V дизајн кој доаѓа во црна или златна боја. Перформансите од 5,5 kW  јачина совршена за максимален простор од 55 м2, греење и до -20 C и WiFi ready за неодолива цена од 43 990 денари.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.4/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6210.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6980.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1538 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1461 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД – 20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 37.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор Bio – филтер,

За да го обезбедите вашиот нов клима инвертер обратете се кај продажните места на сите VIVAX клима уреди http://bit.ly/2Tj1TYi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *