НАЈДОБРИОТ ИЗБОР НА ИВЕРТЕР КЛИМА УРЕД 12CH35AEMI

Клима уред кој е тешко да го избегнеш. 12CH35AEMI има перформанси кои ги задоволуваат и напребирливите. 3,5 kW јачина совршена за максимален простор од 35 м2 еколошкиот фреон R32 кој ја заштитува околината и воздухот со ГРАТИС WiFi модул  за неодолива цена од 21 999 денари.

 

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1237 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 964 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio – филтер, I feel функција и Филтер за прашина,

За да го обезбедите вашиот нов клима инвертер обратете се кај продажните места на сите VIVAX клима уреди http://bit.ly/2Tj1TYi