ГОЛЕМАТА ПРОДАЖНА АКЦИЈА ПРОДОЛЖУВА – СКОПЈЕ ИМА ВИВАКС КЛИМА

#1 клима уреди во Македонија

15 години ВИВАКС, 15 години квалитет, моќ и комфор. 

ВО ГРАДОТ КАДЕ ЗИМАТА Е КОЧАН, А ЛЕТОТО ИЗГОР
ВИ ОСТАНУВА САМО ЕДНО -ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ИДЕАЛНИОТ КОМФОРТ И УЖИВАЊЕ СО КЛИМА УРЕДИТЕ НА VIVAX
ОДБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ УРЕД СЕГА ПО ОДЛИЧНА ЦЕНА.

Модел: VIVAXACP-12CH35AEMI R32

Карактеристики:

EНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) : A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1237 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 964 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 700 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 22.000,00 ден. сега за 19.999,00 ден. 

ОПИС

Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, висока ефикасност,
12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција,
двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory
функција, турбо, комплетно вградена SMART WiFi функција!

Модел: VIVAX – ACP-12CH35AUJI R32

Каракетистики:

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.05)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1090 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 970 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.10 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 48 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 540 X 260 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 26.000,00 ден. сега за 22.999,00 ден. 

ОПИС

Ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален
екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds.


Модел: VIVAX ACP-12CH35AERI R32

Карактеристики:

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4160.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4780.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 539.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 28.000,00 ден. сега за 25.999,00 ден. 

ОПИС

Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно
работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи
design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

Повеќе информации за VIVAX климите и останатите VIVAX производи во продажните места низ Македонија https://tinyurl.com/y6jfc3b7

Со почит,

Вивакс Македонија