ГОЛЕМАTA ПРОДАЖНА АКЦИЈА НА VIVAX КЛИМИТЕ ПРОДОЛЖУВА!

ГОЛЕМАТА VIVAX АКЦИЈА НА КЛИМА УРЕДИ ПРОДОЛЖУВА ‼️

Скопје има VIVAX клима, а ти⁉️

✅Модел: VIVAX – ACP-12CH35AEMI R32 – ЦЕНА: Од 22.000,00 ден. сега за 19.999,00 ден. 
✅Модел: VIVAX – ACP-12CH35AUJI R32 – ЦЕНА: Од 26.000,00 ден. сега за 22.999,00 ден
✅Модел: VIVAX ACP-12CH35AERI R32 – ЦЕНА: Од 28.000,00 ден. сега за 25.999,00 ден.

Повеќе информации за VIVAX климите и останатите VIVAX производи во продажните места низ Македонија.

Со почит,

Вивакс Македонија