ГЛЕДАЈ ФУДБАЛ НА 4K ULTRA HD

#Бодри ја македонската репрезентација во фудбал вечерва, и навивај заедно со твојот #VIVAX Телевизор.

Врвни перформанси според најновите светски трендови

☑️4K
☑️УЛТРА HD
☑️SMART (андроид) технологија
☑️КИНО звук
☑️УЛТРА слим дизајн
☑️можност за гласовни наредби
☑️слика во милион бои.

✅БИДИ СМАРТ, КУПИ СМАРТ!


Живеј паметно со Vivax.

_________________
#VIVAXMacedonia #ЖивејПаметноСоVIVAX #bestchoice #создадензавас #бидиSMART #купиSMART #smarttv #4kUltraHD #ultraHD #4K #sports #irreplaceablemoments #неповторливо #LED #LEDTV #live #живеј