Која е VIVAX бојата на вашиот дом?

Која е бојата на вашиот дом?

Вивакс климите можете да ги пронајдете во дури 5 бои.

Одберете ја вашата нијанса на клима уред која најдобро ќе одговара на вашиот дом или канцеларија и уживајте во атмосферата.

VIVAX ACP-12CH35AERI GOLD R32 е изборот за мојата работна соба

А++ енергетска вредност
• Ладење и греење до -20 целзиусови степени
• Креачи на компресор и кондензатор
• WI-fi поврзување
• SLEEP-MODE функција
• Јонизатор
• Функција за штедење на електрична енергија

Цена на VIVAX ACP-12CH35AERI GOLD R32: 28.990,00 мкд.

Повеќе информации за VIVAX ACP-12CH35AERI GOLD R32 на https://klimi.mk/product.php?id=311

Ова е мојот SMART избор.
Биди и ти SMART, купи Вивакс!
________________________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура