Мојот #1 избор е Vivax R дизајн ACP-12CH35AERI R32

Зошто?

☑ Двојна заштита против прашина и алергии
☑ Греачи на компресор и кондензатор
☑Јонизатор
☑ Био Филтер
☑ Одличен дизајн
☑ А++ енергетска класа
☑ Греење и ладење до -20°C

Докажан квалитет по одлична цена и перформанси кои ги задоволуваат сите потреби.
✅🚮🆓 🌿

НАЈПРОДАВАНИТЕ клима уреди во Македонија.

Направи SMART избор, биди SMART, купи SMART!
Живеј паметно со Вивакс!

Цена за Vivax R дизајн ACP-12CH35AERI R32 : 27.990,00 ден.

Повеќе информации за клима уредот на линкот во прилог: https://klimi.mk/product.php?id=118

_________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура