Мојот SMART избор е Vivax V дизајн 3,81kW, ACP-12CH35AEVI R32

Мојот SMART избор е Vivax V дизајн 3,81kW, ACP-12CH35AEVI R32

Го управувам како што сакам и од каде сакам преку Wi-fi поврзувањето со мојот SMART телефон.

Почувствувај го квалитетот со Вивакс клима уредот и одбери ја омилената сезона додека се враќаш дома од кафе муабет или работа.

Промотивна цена: 29.990,00 мкд.

Повеќе информации на: https://klimi.mk/product.php?id=90

Биди SMART, купи SMART
Живеј паметно со Вивакс!

_______________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура