Новиот VIVAX TV Pure Sound

Најубавите моменти со фамилијата од патувања се поубави кога ги гледаш на 4K ULTRA HD Вивакс телевизор.

Новиот VIVAX TV Pure Sound носи:
• 4К Ултра ХД резолуција со висока динамичка палета на бои (HDR), придонесува за чувството да сликата која ја гледате е најблиска до она, како нашето око го гледа светот околу себе.

Главна карактеристика на новата линија Вивакс телевизори е:

• Pure Sound звукот со вградени висококвалитетни звучници, полн бас и чувство на звукот како во кино сала

Дури и во есен, имај чувство дека брановите од морето се во твојата соба.

Биди SMART, купи SMART
#ЖивејПаметноСоVIVAX
_________________
#VIVAX #bestchoice #создадензавас #бидиSMART #купиSMART #smarttv #4kUltraHD #ultraHD #4K #sports #irreplaceablemoments #неповторливо #LED #LEDTV #live #живеј