Штеди со клима уредите на VIVAX

Ако сакате да заштедите пари на ладење или греење со климатизација на долг рок, верувајте на Y дизајн климите на VIVAX! 💸📈

Зошто Vivax Y дизајн, 3,81kw, ACP-12CH35AEYI:

А+++ енергетска класа
• WI-fi поврзување
• Греење и ладење до -32°C
• SLEEP-MODE функција
• Греачи на компресор и кондензатор
• Јонизатор
• Функција за штедење на електрична енергија

Цена на Vivax Y дизајн, 3,81kw, ACP-12CH35AEYI : 49.990,00 мкд

Повеќе информации за клима уредот на линкот во прилог: https://klimi.mk/product.php?id=231

Биди SMART, Купи SMART – заштеди со VIVAX!
________________________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура