Уживајте во моментите со #најбараните ИНВЕРТЕР клима уреди VIVAX AERI ACP-12CH35AERI R32

✅ Греачи на кондензат и компресор
✅ A++ енергетска класа (SEER/SCOP) (7.0/4.1)
✅ Ефективно греење до -20°C
✅ Познат и проверен квалитет
✅ WiFi поврзување.
✅ i Feel
✅ Turbo
✅ Jонизатор

👉Повеќе информации за клима уредите на: https://klimi.mk/product.php?id=118

👉Цена: 27.990,00 денари

Нарачај веднаш на www.klimi.mk или на некој од нашите телефони за контакт: 02 3202 837 или 02 3202 812.

Биди SMART, Купи SMART❗️
Живеј паметно со VIVAX❗️
___________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура #моменти

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *