До нови победи!

До нови победи со 4K ULTRA HD SMART TV на VIVAX Macedonia 🤾
Да навиваме #ЗАЕДНО за Makedonska rakometna reprezentacija
Време е за #EURO2020 со VIVAX
#НапредМакедонија со тебе сме! 🇲🇰🇲🇰🇲🇰
_______________________________
#VivaxMacedonia#Ракомет#SMARTTV#ЖивејSmartКупиSmart#СоздаденЗаВас

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *