Свежината на Попова Шапка во вашиот дом со VIVAX ACP-12CH35AUJI‼️

✅ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА – A++
✅ФИЛТРИ:Bio-филтер, Филтер за прашина
✅SMART: WI-FI вклучено во уредот
✅ФРЕОН:R32
✅ГАРАНЦИЈА:3 години

Повеќе информации за #VIVAX клима уредот на: https://klimatizer.mk/proizvod/vivax-acp-12ch35auji/
Биди SMART, Купи SMART‼️
______________________________
#БидиSMARTКупиSMART #КлимаУред #Квалитет #1ИзборНаКлимаУред #Најквалитетни #Најдобри #Најпродавани #VIVAXKlima #Airconditioner #Air #Fresh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *