Донеси го дома #Најдобриот клима уред – #VIVAX ❤️

✅А++ енергетска класа
✅Јонизатор, BIO филтер, филтер за прашина
✅Ефективно греење на -20 степени надворешна температура
✅Греачи на кондензат и компресор
Повеќе информации за овој клима уред на: https://klimi.mk/product.php?id=377https://klimatizer.mk/proizvod/vivax-acp-12ch35aeri-red/ или на https://riversoft.mk/?product=vivax-acp-12ch35aeri-red-r32

Живеј SMART, купи SMART!
Создаден за вас – Вивакс ❤
______________________
#ВиваксМакедонија #СоздаденЗаВас #Број1КлимаУредВоМакедонија #ЖивејSMARTКупиSMART

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *