Mоќна клима која не се слуша, меѓутоа се чувствува!

Создаваме атмосфера по желба со безжично поврзување!
#ДонесиГоДомаНајдобриотКлимаУред – VIVAX Macedonia
👉VIVAX ACP-18CH50AERI
✅A++ енергетска класа
✅Работи на температура од: -20°C≤T≤50°C
✅Јонизатор, био филтер, Wi-Fi ready
✅Греач на кондензаторот и греач на компресорот
✅Self Cleaning

📣Цена: 39.990,00 ден.
______________________
#ВиваксМакедонија#СоздаденЗаВас#Број1КлимаУредВоМакедонија#ЖивејSMARTКупиSMART

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *