И јас знам што е #Најдобро за моето семејство!

Изберете го VIVAX ACP-18CH50AERI моделот и оставете ја грижата за вашиот дом во сигурни раце.
✅Енергетска класа А++
✅ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, филтер за прашина
✅Wi Fi Ready
✅Self Cleaning
✅Греач на кондензаторот и греач на компресорот
✅Работа на температура од: -20°C≤T≤50°C

Затоа #VIVAX е мојот #1КлимаУред избор!
Нека биде и твој!
Вашето семејство го заслужува најдоброто!
Повеќе информации на: https://klimatizer.mk/proizvod/vivax-acp-18ch50aeri/https://riversoft.mk/?product=vivax-acp-18ch50aeri-r32 или https://klimi.mk/product.php?id=92

Создаден за вас – #VIVAX
____________________________________
#КупиSMARTЖивејSMART #СоздаденЗаВас #НајдобиротКлимаУред #1КлимаУредВоМакедонија #VivaxКлимаУреди #НајдобротоЗаМоетоСемејство

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *