#ДржиРастојание – VIVAX

Држи растојание, следи ONLINE настава од дома на вашиот #VIVAXTV
Нарачај ONLINE преку TehnoMarket Makedonija и добиј БЕСПЛАТНА ДОСТАВА на твојот VIVAX телевизор до вашиот дом!
#СедиДома и уживај во моментите со VIVAX TV!
Повеќе информации на: https://cutt.ly/htI71lZ
___________________________
#СоздаденЗаВас#SocialDistancing#VIVAX4KULTRAHD#КупиSMARTЖивејSMART

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *