МОЌ НА ПРИРОДАТА – 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐌𝐈

Дозволи моќта на природата да биде дел од вашиот дом.
Препушти ја грижата за твоето семејство на #Најдобрите!
Периодот во борба против алергии и прашина со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐌𝐈 инвертер клима уредот ќе стане минато!
Зошто 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐌 дизајн?

• А++ енергетска класа на ефикасно
• 𝐁𝐈𝐎 филтер
• Филтер кој собира прашина
• Ефективно греење до -15 степени надворешна температура
• Моќ за работа во мод на ладење на -15 степени надворешна температура
• Мод за самочистење
• Мод на греење ако температурата во просторијата падне по 8 степени
• ГРАТИС 𝐖𝐈𝐅𝐈 уред
• Oпција 𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐦𝐞 која ги следи сите движења и го оптимизира дувањето

Јас знам што е #Најдобро за мојот дом!👌

Нарачај ⚠️ 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄⚠️ на : https://cutt.ly/qylojzF , https://cutt.ly/mylolqd , https://cutt.ly/oylfq9Hhttps://cutt.ly/nylfy0O или на https://bit.ly/2RST5dW

____________________________________
#ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом #СоздаденЗаВас #VivaxКлимаУред #КупиОнлајн #МојVivax #Smart #Sale #Price #Квалитет #Моменти #1КлимаУред #НискаЦена #Евтино #MDesign #VivaxMDesign #VIVAXMacedonia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *