ЗОШТО 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐐𝐈?

Тишина и мир додека најмалите и најслатките спијат, со совршена температура во чист простор. 🍃

Опуштете се и уживајте во совршена атмосфера со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐐𝐈 инвертет клима уредот,
Зошто 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐐 дизајн?

• А++ енергетска класа на ефикасно
• 𝐃𝐔𝐒𝐓 филтер – филтер кој собира прашина
• Ефективно греење до -15 степени надворешна температура
• Мод за самочистење
• Мод на греење ако температурата во просторијата падне по 8 степени
• Мод за спиење
• Тајмер за програмирање на автоматска работа
• 𝐂𝐎𝐋𝐃 𝐏𝐋𝐀𝐒𝐌𝐀 филтер/јонизатор

Јас знам што е #Најдобро за мојот дом!👌

Искористете ја оваа #АкцискаЦена и нарачај ⚠️ 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄⚠️ на: https://cutt.ly/aybtc1Uhttps://cutt.ly/aybtRSvhttps://cutt.ly/fybtSJv
____________________________________
#ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом #СоздаденЗаВас #VivaxКлимаУред #КупиОнлајн #МојVivax #Smart #Sale #Price #Квалитет #Моменти #1КлимаУред #НискаЦена #Евтино #QDesign #VivaxMDesign #VIVAXMacedonia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *