МЕГА АКЦИЈА – VIVAX R дизајн

НАЈБАРАНИОТ инвертер клима уред на VIVAX – AERI сега може да биде ваш!

Одлични перформанси, модерен дизајн по МЕГА цена од само 👉 24.999 ден!

✅ Греачи на кондензат и компресор
✅ A++ енергетска класа (SEER/SCOP) (7.0/4.1)
✅ Ефективно греење до -20°C
✅ Познат и проверен квалитет
✅ Опција за WiFi поврзување
✅ i Feel
✅ Turbo
✅ Jонизатор
✅ Мод за спиење
✅ Најнова генерација еколошки фреон R32

👉Повеќе информации за клима уредите на: https://cutt.ly/MyLHNCjhttps://cutt.ly/FyLH1plhttps://cutt.ly/syLH7Cthttps://cutt.ly/hyLJxRrhttps://www.ekupi.mk/mk/%D0%90%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%9C%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/%D0%93%D1%80%D0%B5%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D0%B8-%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%9A%D0%B5/%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8/%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC/VIVAX-COOL-J-DESIGN-3%2C5kW-R32-%2C-%D0%B8%D0%BD%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B5%D1%80-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4/p/EK000207361  или на https://cutt.ly/WyLJRqJ.

Нарачај веднаш на некој од горенаведените линкови или на нашите телефони за контакт: 02 3202 837 или 02 3202 812.

Почувствувајте ја моќта на VIVAX!

Јас и мојот❤️ VIVAX❗️

Продажни места на VIVAX: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1QljR3INNv86PN05FkyDe1PNvxh5pgbzS&hl=en&ll=41.70951964257635%2C21.23881012747355&z=8

___________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура #моменти #ЈасИМојотVIVAX #МЕГАЦена

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *