Дали сте подготвени за ГОЛЕМИ ЛЕТНИ попусти на VIVAX🖥 телевизори?

Купете сега 50 инчен #VIVAX 4K UHD телевизор по СУПЕР ЦЕНА!

✅IMAGO LED TV- 50UHDT2S2 – 13.799 ден.


✅IMAGO LED TV- 50UHDT2S2SM – 16.499 ден.


✅IMAGO LED TV- 55UHDT2S2SM – 19.999 ден.


✅IMAGO LED TV – 65UHDT2S2SM – 28.999 ден.

👉Повеќе информации во продажните места на TehnoMarket MakedonijaeKupi.meElipso MKKULT KumanovoGalerija или на нашите телефони за контакт: 02 3202 837 или 02 3202 812.

Доживеј го VIVAX во една поинaква димензија!
__________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКVivaxTV #vivaxtv #vivaxmk #bestchoice #создадензавас #Бои #Colors #Слика #ДоживејГоVIVAX #4KUltraHD #Mоменти #MегаАкција #МегаЦена #ТОПЦена #ГолемаVIVAXАкција

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *