Вашето идеално решение за користење на субвенциите од Град Скопје

Вашето идеално решение за користење на субвенциите од Град Скопје во висина до 1000 евра! 📢📢📢

*VIVAX мулти сплит систем – ви овозможува да вградите високо ефикасен систем за климатизација во повеќе простории со поврзување до 5 внатрешни единици на една надворешна единица.

Различни типови на внатрешни единици и за ладење и за греење: клиентите можат да изберат високоѕидни единици, парапетни, скриени тавански модели, кои ќе одговараат на големината на секоја просторија, а притоа ќе обезбедат совршен комфор. Елегантен и ефикасен, врвниот модел AERI е совршено надополнување на генијалниот мулти сплит систем.

За подетални информации јавете се на: ☎️ 02 3202 837/02 3202 812 или посетете ги продажните партнери на брендот VIVAX https://cutt.ly/os1y6aF

Почувствувајте ја моќта на VIVAX!

Јас и мојот❤️ VIVAX❗️

___________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура #моменти #ЈасИМојотVIVAX #МЕГАЦена #Субвенции #ГрадСкопје #СплитСистеми

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *