МЕГА АКЦИЈА – VIVAX R дизајн

НАЈБАРАНИОТ инвертер клима уред на VIVAX – AERI сега може да биде ваш!

Одлични перформанси, модерен дизајн по МЕГА цена од само 👉 24.999 ден!

✅ Греачи на кондензат и компресор
✅ A++ енергетска класа (SEER/SCOP) (7.0/4.1)
✅ Ефективно греење до -20°C
✅ Познат и проверен квалитет
✅ Опција за WiFi поврзување
✅ i Feel
✅ Turbo
✅ Jонизатор
✅ Мод за спиење
✅ Најнова генерација еколошки фреон R32

👉Повеќе информации за клима уредите на: https://cutt.ly/MyLHNCjhttps://cutt.ly/FyLH1plhttps://cutt.ly/syLH7Cthttps://cutt.ly/hyLJxRrhttps://www.ekupi.mk/mk/%D0%90%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%9C%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/%D0%93%D1%80%D0%B5%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D0%B8-%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%9A%D0%B5/%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8/%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC/VIVAX-COOL-J-DESIGN-3%2C5kW-R32-%2C-%D0%B8%D0%BD%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B5%D1%80-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4/p/EK000207361  или на https://cutt.ly/WyLJRqJ.

Нарачај веднаш на некој од горенаведените линкови или на нашите телефони за контакт: 02 3202 837 или 02 3202 812.

Почувствувајте ја моќта на VIVAX!

Јас и мојот❤️ VIVAX❗️

Продажни места на VIVAX: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1QljR3INNv86PN05FkyDe1PNvxh5pgbzS&hl=en&ll=41.70951964257635%2C21.23881012747355&z=8

___________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура #моменти #ЈасИМојотVIVAX #МЕГАЦена

ЗОШТО 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐐𝐈?

Тишина и мир додека најмалите и најслатките спијат, со совршена температура во чист простор. 🍃

Опуштете се и уживајте во совршена атмосфера со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐐𝐈 инвертет клима уредот,
Зошто 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐐 дизајн?

• А++ енергетска класа на ефикасно
• 𝐃𝐔𝐒𝐓 филтер – филтер кој собира прашина
• Ефективно греење до -15 степени надворешна температура
• Мод за самочистење
• Мод на греење ако температурата во просторијата падне по 8 степени
• Мод за спиење
• Тајмер за програмирање на автоматска работа
• 𝐂𝐎𝐋𝐃 𝐏𝐋𝐀𝐒𝐌𝐀 филтер/јонизатор

Јас знам што е #Најдобро за мојот дом!👌

Искористете ја оваа #АкцискаЦена и нарачај ⚠️ 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄⚠️ на: https://cutt.ly/aybtc1Uhttps://cutt.ly/aybtRSvhttps://cutt.ly/fybtSJv
____________________________________
#ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом #СоздаденЗаВас #VivaxКлимаУред #КупиОнлајн #МојVivax #Smart #Sale #Price #Квалитет #Моменти #1КлимаУред #НискаЦена #Евтино #QDesign #VivaxMDesign #VIVAXMacedonia

МОЌ НА ПРИРОДАТА – 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐌𝐈

Дозволи моќта на природата да биде дел од вашиот дом.
Препушти ја грижата за твоето семејство на #Најдобрите!
Периодот во борба против алергии и прашина со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐌𝐈 инвертер клима уредот ќе стане минато!
Зошто 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐌 дизајн?

• А++ енергетска класа на ефикасно
• 𝐁𝐈𝐎 филтер
• Филтер кој собира прашина
• Ефективно греење до -15 степени надворешна температура
• Моќ за работа во мод на ладење на -15 степени надворешна температура
• Мод за самочистење
• Мод на греење ако температурата во просторијата падне по 8 степени
• ГРАТИС 𝐖𝐈𝐅𝐈 уред
• Oпција 𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐦𝐞 која ги следи сите движења и го оптимизира дувањето

Јас знам што е #Најдобро за мојот дом!👌

Нарачај ⚠️ 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄⚠️ на : https://cutt.ly/qylojzF , https://cutt.ly/mylolqd , https://cutt.ly/oylfq9Hhttps://cutt.ly/nylfy0O или на https://bit.ly/2RST5dW

____________________________________
#ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом #СоздаденЗаВас #VivaxКлимаУред #КупиОнлајн #МојVivax #Smart #Sale #Price #Квалитет #Моменти #1КлимаУред #НискаЦена #Евтино #MDesign #VivaxMDesign #VIVAXMacedonia

V дизајн на VIVAX

Елеганцијата во вашиот дом надополнета ja со инвертер клима уредот од серијата V дизајн кој доаѓа во светло сива боја.

Перформансите од 5,5 kW јачина, совршена за максимален простор од 55-60 м2, греење и до -20 C и WiFi ready за неодолива цена од 43 990 денари.

Повеќе за уредот можете да прочитате на:
https://cutt.ly/xtUYm8h или https://cutt.ly/KyhCTCP

#СедиДома и НАРАЧАЈ ONLINE!

#ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом
____________________________________
#СоздаденЗаВас#VivaxКлимаУред #КупиОнлајн #МојVivax #Smart #Sale #Price #Квалитет #Моменти #1КлимаУред

#Највкусните, #Најубавите и #Најкрцкавите

#Највкусните#Најубавите и #Најкрцкавите тостови се на #VIVAX TS-1000WH тостерот

• Висок квалитет
• Одлична Цена
• 1000 W
• Капацитет за 4 тостови
• Димензии (27x34x12)

Кој е гладен?
Време е за #ТостПојадок со #VIVAX

Јас знам што е #Најдобро за мојот дом!
Повеќе информации на: https://cutt.ly/JyaB7U5
____________________________________
#СоздаденЗаВас #Vivax #МојVivax #Sale #Price #Квалитет #Моменти #Mоќност #Тоaster #Тостер #ТостПојадок #Вкусно #СедиДомаСоVivax #ПојадокСоVIVAX

Oдберете го најдоброто и препуштете се на #VIVAX ACP-12CH35AEYI

Грижата за моето семејство е секогаш препуштена на #Најдобрите
Затоа, одберете го најдоброто и препуштете се на #VIVAX ACP-12CH35AEYI
• А+++ енергетска класа за ладење и греење
• Wi-Fi
• Греач на кондензаторот и греач на компресорот
• BIO филтер, DUST филтер

Јас знам што е #Најдобро за мојот дом!

Нарачај ONLINE на: https://cutt.ly/BtYm8n8https://cutt.ly/4t8Itth или на https://cutt.ly/bt8Ifwx
____________________________________
#ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом #СоздаденЗаВас #VivaxКлимаУред #КупиОнлајн #МојVivax #Smart #Sale #Price #Квалитет #Моменти #1КлимаУред

Мирисот на утринското кафе со VIVAX

Подобрете го вашето расположение со притискање на само едно копче.
Мирисот и вкусот на утринското кафе и кроасанот со растопено чоколадо.
Ги сакам утрата со VIVAX CM-700TG.
Јас знам што е #Најдобро за мојот дом!
Повеќе информации на: https://cutt.ly/5t0N7y6 или на https://cutt.ly/2t0N5TE
____________________________________
#СоздаденЗаВас #Vivax #МојVivax #Sale #Price #Квалитет #Моменти #Mоќност #CoffeMaker #МашинаЗаКафе #CoffeeToGo #VivaxCoffeMaker #VivaxCoffe #КафеДома #СедиДомаСоVivax

#СедиДома и нарачај ONLINE

Уживај во секој момент со твоите најмили!
И тогаш кога си дома, VIVAX е тој кој ќе ти биде инспирација, патување и спокој.
#СедиДома и нарачај ONLINE
Купи денес 50″ 4K UHD ANDROID телевизор
Искористи ја оваа можност, твојот нов #VIVAX телевизор да стигне до твојот домот со вклучена БЕСПЛАТНА ДОСТАВА!
Дознај повеќе на https://cutt.ly/ptF0JIhhttps://cutt.ly/UtF0XNo или на https://bit.ly/39OjeQW
____________________________________
#ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом#СоздаденЗаВас#VivaxTV#КупиОнлајн#БесплатнаДостава#МојVivax#SmartTV#AndroidTV#Sale#Price#Квалитет#Моменти#Техномаркет#RiverSoft

Со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝑵𝑶𝑽𝑶 𝑭𝒍𝒚 5 љубов и на далечина! 😍


Нарачај од #Дома и уживај во моментите со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗𝑭𝒍𝒚 5
Повеќе информации на:
👉https://cutt.ly/UtAyUQt
👉https://www.ekupi.mk/…/VIVAX-SMART-Fly5-Lite-…/p/EK000235515
👉https://cutt.ly/ZtAuc90
👉https://cutt.ly/ctAun8g
👉 Handy Macedonia
👉 https://cutt.ly/utAHpZl
#СедиДома доаѓаме до врата!
VIVAX – Создаден за вас!
__________________________________________
#СоздаденЗаВас#SocialDistancing#VIVAXFly5#КупиSMARTЖивејSMART#ЉубовНаДалечина