Штеди со клима уредите на VIVAX

Ако сакате да заштедите пари на ладење или греење со климатизација на долг рок, верувајте на Y дизајн климите на VIVAX! 💸📈

Зошто Vivax Y дизајн, 3,81kw, ACP-12CH35AEYI:

А+++ енергетска класа
• WI-fi поврзување
• Греење и ладење до -32°C
• SLEEP-MODE функција
• Греачи на компресор и кондензатор
• Јонизатор
• Функција за штедење на електрична енергија

Цена на Vivax Y дизајн, 3,81kw, ACP-12CH35AEYI : 49.990,00 мкд

Повеќе информации за клима уредот на линкот во прилог: https://klimi.mk/product.php?id=231

Биди SMART, Купи SMART – заштеди со VIVAX!
________________________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура

Мојот SMART избор е Vivax V дизајн 3,81kW, ACP-12CH35AEVI R32

Мојот SMART избор е Vivax V дизајн 3,81kW, ACP-12CH35AEVI R32

Го управувам како што сакам и од каде сакам преку Wi-fi поврзувањето со мојот SMART телефон.

Почувствувај го квалитетот со Вивакс клима уредот и одбери ја омилената сезона додека се враќаш дома од кафе муабет или работа.

Промотивна цена: 29.990,00 мкд.

Повеќе информации на: https://klimi.mk/product.php?id=90

Биди SMART, купи SMART
Живеј паметно со Вивакс!

_______________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура

Која е VIVAX бојата на вашиот дом?

Која е бојата на вашиот дом?

Вивакс климите можете да ги пронајдете во дури 5 бои.

Одберете ја вашата нијанса на клима уред која најдобро ќе одговара на вашиот дом или канцеларија и уживајте во атмосферата.

VIVAX ACP-12CH35AERI GOLD R32 е изборот за мојата работна соба

А++ енергетска вредност
• Ладење и греење до -20 целзиусови степени
• Креачи на компресор и кондензатор
• WI-fi поврзување
• SLEEP-MODE функција
• Јонизатор
• Функција за штедење на електрична енергија

Цена на VIVAX ACP-12CH35AERI GOLD R32: 28.990,00 мкд.

Повеќе информации за VIVAX ACP-12CH35AERI GOLD R32 на https://klimi.mk/product.php?id=311

Ова е мојот SMART избор.
Биди и ти SMART, купи Вивакс!
________________________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура

Мојот #1 избор е Vivax R дизајн ACP-12CH35AERI R32

Зошто?

☑ Двојна заштита против прашина и алергии
☑ Греачи на компресор и кондензатор
☑Јонизатор
☑ Био Филтер
☑ Одличен дизајн
☑ А++ енергетска класа
☑ Греење и ладење до -20°C

Докажан квалитет по одлична цена и перформанси кои ги задоволуваат сите потреби.
✅🚮🆓 🌿

НАЈПРОДАВАНИТЕ клима уреди во Македонија.

Направи SMART избор, биди SMART, купи SMART!
Живеј паметно со Вивакс!

Цена за Vivax R дизајн ACP-12CH35AERI R32 : 27.990,00 ден.

Повеќе информации за клима уредот на линкот во прилог: https://klimi.mk/product.php?id=118

_________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура

#1 Избор за клими во Македонија

☑️Најдобар квалитет
☑️Најпродавани клима уреди во Македонија
☑️Врвни перформанси
☑️Достапна цена
☑️Докажани пред илјадници задоволни корисници во сите сезони


Најдобро решение за дом исполнет со насмевки и оптимална температура дури и во непредвидливите топло-ладни есенски денови. А бучавата на клима уредот додека спијат вашите малечки? Докажано неприметлива!
Дали знаевте дека ACP-12CH35AEVI GOLD ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ има опција за 8C греење – Функција која автоматски го вклучува клима уредот во мод на греење, ако температурата во просторијата падне под 8 степени како би се спречило замрзнување.

Промотивна цена на ACP-12CH35AEVI GOLD ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ 22.990,00 МКД.

Повеќе детали за овој модел на клима уред на линкот во прилог: https://klimi.mk/product.php?id=170
_________________
#VIVAX#ЖивејПаметноСоVIVAX#МКимаVIVAXклима#vivaxklima#vivaxklimi#klima#клима#климауред#airconditioner#airconditioning#air#airflow#inverter#bestbuy#bestchoice#создадензавас#temperature#температура

Секој дом заслужува Вивакс клима


Охрид има Вивакс клима, а ти? 💚

Свежината од Охридско Езеро во вашиот дом со клима уредите на #VIVAX. ❤ 
Моментите на спокој и уживање во секој дом со Вивакс веќе не се тајна, туку секојдневие. 🥰
Уживајте додека го подготвувате утринското кафе, го спремате вашиот ручек и го планирате вашиот летен одмор. ✅❤
Љубовта помеѓу домот и Вивакс климите е вечна.
Секој дом заслужува Вивакс клима.


Охрид има Вивакс клима, а ти? 💚

#vivaxклима #продажнаакција #15годинививакс #квалитет #комфор#уживање #спокој

ГОЛЕМАTA ПРОДАЖНА АКЦИЈА НА VIVAX КЛИМИТЕ ПРОДОЛЖУВА!

ГОЛЕМАТА VIVAX АКЦИЈА НА КЛИМА УРЕДИ ПРОДОЛЖУВА ‼️

Скопје има VIVAX клима, а ти⁉️

✅Модел: VIVAX – ACP-12CH35AEMI R32 – ЦЕНА: Од 22.000,00 ден. сега за 19.999,00 ден. 
✅Модел: VIVAX – ACP-12CH35AUJI R32 – ЦЕНА: Од 26.000,00 ден. сега за 22.999,00 ден
✅Модел: VIVAX ACP-12CH35AERI R32 – ЦЕНА: Од 28.000,00 ден. сега за 25.999,00 ден.

Повеќе информации за VIVAX климите и останатите VIVAX производи во продажните места низ Македонија.

Со почит,

Вивакс Македонија

ГОЛЕМАТА ПРОДАЖНА АКЦИЈА ПРОДОЛЖУВА – СКОПЈЕ ИМА ВИВАКС КЛИМА

#1 клима уреди во Македонија

15 години ВИВАКС, 15 години квалитет, моќ и комфор. 

ВО ГРАДОТ КАДЕ ЗИМАТА Е КОЧАН, А ЛЕТОТО ИЗГОР
ВИ ОСТАНУВА САМО ЕДНО -ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ИДЕАЛНИОТ КОМФОРТ И УЖИВАЊЕ СО КЛИМА УРЕДИТЕ НА VIVAX
ОДБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ УРЕД СЕГА ПО ОДЛИЧНА ЦЕНА.

Модел: VIVAXACP-12CH35AEMI R32

Карактеристики:

EНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) : A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1237 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 964 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 700 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 22.000,00 ден. сега за 19.999,00 ден. 

ОПИС

Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, висока ефикасност,
12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција,
двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory
функција, турбо, комплетно вградена SMART WiFi функција!

Модел: VIVAX – ACP-12CH35AUJI R32

Каракетистики:

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.05)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1090 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 970 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.10 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 48 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 540 X 260 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 26.000,00 ден. сега за 22.999,00 ден. 

ОПИС

Ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален
екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds.


Модел: VIVAX ACP-12CH35AERI R32

Карактеристики:

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4160.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4780.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 539.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 28.000,00 ден. сега за 25.999,00 ден. 

ОПИС

Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно
работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи
design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

Повеќе информации за VIVAX климите и останатите VIVAX производи во продажните места низ Македонија https://tinyurl.com/y6jfc3b7

Со почит,

Вивакс Македонија

BEST BUY понуда на R дизајн на VIVAX Клима уреди

Серијата R дизајн има инвертер клима уреди кои се совршени за сечиј дом. Наградата за BEST BUY која ја добива последователно повеќе од 3 години е доказ за атрактивноста на самите клима уреди. Со перформанси кои овозможуваат греење до 7 kW, 5,5 kW јачина совршена за максимален простор од 55 м2, греење и до -20 C, еколошки фреон R32 кој ја заштитува околината и воздухот со WiFi ready за неодолива цена од 39 990 денари.

Continue reading “BEST BUY понуда на R дизајн на VIVAX Клима уреди”

10 дена на плажа или цела година комфорна температура со Одличната инвертер клима уред VIVAX ACP-18CH50AEQI

10 дена на плажа или цела година комфорна температура!

🏖🌊👙🕶🏝👣🏊
Одличната инвертер клима уред VIVAX ACP-18CH50AEQI кој во себе ја содржи новата генерација на еколошки R32 фреон, јачина 5,5 kW , работи на температура од -15 до +50 за цена од само 34 999 денари
 

Continue reading “10 дена на плажа или цела година комфорна температура со Одличната инвертер клима уред VIVAX ACP-18CH50AEQI”