V дизајн на VIVAX

Елеганцијата во вашиот дом надополнета ja со инвертер клима уредот од серијата V дизајн кој доаѓа во светло сива боја.

Перформансите од 5,5 kW јачина, совршена за максимален простор од 55-60 м2, греење и до -20 C и WiFi ready за неодолива цена од 43 990 денари.

Повеќе за уредот можете да прочитате на:
https://cutt.ly/xtUYm8h или https://cutt.ly/KyhCTCP

#СедиДома и НАРАЧАЈ ONLINE!

#ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом
____________________________________
#СоздаденЗаВас#VivaxКлимаУред #КупиОнлајн #МојVivax #Smart #Sale #Price #Квалитет #Моменти #1КлимаУред

Oдберете го најдоброто и препуштете се на #VIVAX ACP-12CH35AEYI

Грижата за моето семејство е секогаш препуштена на #Најдобрите
Затоа, одберете го најдоброто и препуштете се на #VIVAX ACP-12CH35AEYI
• А+++ енергетска класа за ладење и греење
• Wi-Fi
• Греач на кондензаторот и греач на компресорот
• BIO филтер, DUST филтер

Јас знам што е #Најдобро за мојот дом!

Нарачај ONLINE на: https://cutt.ly/BtYm8n8https://cutt.ly/4t8Itth или на https://cutt.ly/bt8Ifwx
____________________________________
#ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом #СоздаденЗаВас #VivaxКлимаУред #КупиОнлајн #МојVivax #Smart #Sale #Price #Квалитет #Моменти #1КлимаУред

И јас знам што е #Најдобро за моето семејство!

Изберете го VIVAX ACP-18CH50AERI моделот и оставете ја грижата за вашиот дом во сигурни раце.
✅Енергетска класа А++
✅ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, филтер за прашина
✅Wi Fi Ready
✅Self Cleaning
✅Греач на кондензаторот и греач на компресорот
✅Работа на температура од: -20°C≤T≤50°C

Затоа #VIVAX е мојот #1КлимаУред избор!
Нека биде и твој!
Вашето семејство го заслужува најдоброто!
Повеќе информации на: https://klimatizer.mk/proizvod/vivax-acp-18ch50aeri/https://riversoft.mk/?product=vivax-acp-18ch50aeri-r32 или https://klimi.mk/product.php?id=92

Создаден за вас – #VIVAX
____________________________________
#КупиSMARTЖивејSMART #СоздаденЗаВас #НајдобиротКлимаУред #1КлимаУредВоМакедонија #VivaxКлимаУреди #НајдобротоЗаМоетоСемејство

Mоќна клима која не се слуша, меѓутоа се чувствува!

Создаваме атмосфера по желба со безжично поврзување!
#ДонесиГоДомаНајдобриотКлимаУред – VIVAX Macedonia
👉VIVAX ACP-18CH50AERI
✅A++ енергетска класа
✅Работи на температура од: -20°C≤T≤50°C
✅Јонизатор, био филтер, Wi-Fi ready
✅Греач на кондензаторот и греач на компресорот
✅Self Cleaning

📣Цена: 39.990,00 ден.
______________________
#ВиваксМакедонија#СоздаденЗаВас#Број1КлимаУредВоМакедонија#ЖивејSMARTКупиSMART

Донеси го дома #Најдобриот клима уред – #VIVAX ❤️

✅А++ енергетска класа
✅Јонизатор, BIO филтер, филтер за прашина
✅Ефективно греење на -20 степени надворешна температура
✅Греачи на кондензат и компресор
Повеќе информации за овој клима уред на: https://klimi.mk/product.php?id=377https://klimatizer.mk/proizvod/vivax-acp-12ch35aeri-red/ или на https://riversoft.mk/?product=vivax-acp-12ch35aeri-red-r32

Живеј SMART, купи SMART!
Создаден за вас – Вивакс ❤
______________________
#ВиваксМакедонија #СоздаденЗаВас #Број1КлимаУредВоМакедонија #ЖивејSMARTКупиSMART

Свежината на Попова Шапка во вашиот дом со VIVAX ACP-12CH35AUJI‼️

✅ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА – A++
✅ФИЛТРИ:Bio-филтер, Филтер за прашина
✅SMART: WI-FI вклучено во уредот
✅ФРЕОН:R32
✅ГАРАНЦИЈА:3 години

Повеќе информации за #VIVAX клима уредот на: https://klimatizer.mk/proizvod/vivax-acp-12ch35auji/
Биди SMART, Купи SMART‼️
______________________________
#БидиSMARTКупиSMART #КлимаУред #Квалитет #1ИзборНаКлимаУред #Најквалитетни #Најдобри #Најпродавани #VIVAXKlima #Airconditioner #Air #Fresh

Со VIVAX ACP-12CH35AERI R32 RED, нема повеќе грижи кога е во прашање прашината.

👉Специјалниот филтер за прашина вграден во #VIVAX климата, ја намалува прашината и позитивно влијае на чистината на воздухот и дишењето во просторијата.
☑️Најдобар квалитет
☑️Најпродавани клима уреди во Македонија
☑️Врвни перформанси

#1 ИЗБОР ЗА КЛИМИ‼️

** Повеќе информации на Klimatizer.mk или на https://klimatizer.mk/klimatizeri/…

_________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура