ГОЛЕМАTA ПРОДАЖНА АКЦИЈА НА VIVAX КЛИМИТЕ ПРОДОЛЖУВА!

ГОЛЕМАТА VIVAX АКЦИЈА НА КЛИМА УРЕДИ ПРОДОЛЖУВА ‼️

Скопје има VIVAX клима, а ти⁉️

✅Модел: VIVAX – ACP-12CH35AEMI R32 – ЦЕНА: Од 22.000,00 ден. сега за 19.999,00 ден. 
✅Модел: VIVAX – ACP-12CH35AUJI R32 – ЦЕНА: Од 26.000,00 ден. сега за 22.999,00 ден
✅Модел: VIVAX ACP-12CH35AERI R32 – ЦЕНА: Од 28.000,00 ден. сега за 25.999,00 ден.

Повеќе информации за VIVAX климите и останатите VIVAX производи во продажните места низ Македонија.

Со почит,

Вивакс Македонија

ГОЛЕМАТА ПРОДАЖНА АКЦИЈА ПРОДОЛЖУВА – СКОПЈЕ ИМА ВИВАКС КЛИМА

#1 клима уреди во Македонија

15 години ВИВАКС, 15 години квалитет, моќ и комфор. 

ВО ГРАДОТ КАДЕ ЗИМАТА Е КОЧАН, А ЛЕТОТО ИЗГОР
ВИ ОСТАНУВА САМО ЕДНО -ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ИДЕАЛНИОТ КОМФОРТ И УЖИВАЊЕ СО КЛИМА УРЕДИТЕ НА VIVAX
ОДБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ УРЕД СЕГА ПО ОДЛИЧНА ЦЕНА.

Модел: VIVAXACP-12CH35AEMI R32

Карактеристики:

EНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) : A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1237 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 964 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 700 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 22.000,00 ден. сега за 19.999,00 ден. 

ОПИС

Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, висока ефикасност,
12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција,
двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory
функција, турбо, комплетно вградена SMART WiFi функција!

Модел: VIVAX – ACP-12CH35AUJI R32

Каракетистики:

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.05)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1090 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 970 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.10 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 48 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 540 X 260 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 26.000,00 ден. сега за 22.999,00 ден. 

ОПИС

Ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален
екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds.


Модел: VIVAX ACP-12CH35AERI R32

Карактеристики:

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4160.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4780.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 539.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 28.000,00 ден. сега за 25.999,00 ден. 

ОПИС

Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно
работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи
design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

Повеќе информации за VIVAX климите и останатите VIVAX производи во продажните места низ Македонија https://tinyurl.com/y6jfc3b7

Со почит,

Вивакс Македонија

BEST BUY понуда на R дизајн на VIVAX Клима уреди

Серијата R дизајн има инвертер клима уреди кои се совршени за сечиј дом. Наградата за BEST BUY која ја добива последователно повеќе од 3 години е доказ за атрактивноста на самите клима уреди. Со перформанси кои овозможуваат греење до 7 kW, 5,5 kW јачина совршена за максимален простор од 55 м2, греење и до -20 C, еколошки фреон R32 кој ја заштитува околината и воздухот со WiFi ready за неодолива цена од 39 990 денари.

Continue reading “BEST BUY понуда на R дизајн на VIVAX Клима уреди”

10 дена на плажа или цела година комфорна температура со Одличната инвертер клима уред VIVAX ACP-18CH50AEQI

10 дена на плажа или цела година комфорна температура!

🏖🌊👙🕶🏝👣🏊
Одличната инвертер клима уред VIVAX ACP-18CH50AEQI кој во себе ја содржи новата генерација на еколошки R32 фреон, јачина 5,5 kW , работи на температура од -15 до +50 за цена од само 34 999 денари
 

Continue reading “10 дена на плажа или цела година комфорна температура со Одличната инвертер клима уред VIVAX ACP-18CH50AEQI”

ПРИМАМЛИВА VIVAX ACP-12CH35AEAC

ПРИМАМЛИВАТА  VIVAX ACP-12CH35AEAC содржи во себе филтер за прашина, самодијагностика, тајмер, безшумна операција, јачина 3,5 kW, работи на температура од -7 до +43 за цена од само 12 990 денари

#примамлива #sllep #peasfullsleep #summernights  #vivaxmacedonia

#vivaxclimauredi #coolpromocii#разладисе #климауред #ладно #топло

Continue reading “ПРИМАМЛИВА VIVAX ACP-12CH35AEAC”

🎉🎉VIVAX COOL ПРОМОЦИИ! 🆒🆒🆒🎉🎉🎉

Предлог со COOL промотивна цена е атрактивниот инвертер клима уред VIVAX ACP-09CH35AEQI со новата генерација на еколошки R32 фреон, безшумна опција, интелегентно отопување и работи на температура од -15 до +50 од сега за промотивна цена од само 16 999 денари.

#испробајмеовалето #vivaxmacedonia #vivaxclimauredi #coolpromocii#разладисе #климауред #ладно #топло

Побрзајте!

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3220.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 2640/29300 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 710 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 739 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 520.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 25 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер

Заштити се и олади со климите на Vivax

Секој ден е се пожешко, а штом дојде зимата ќе дојде моментот кога воздухот ќе
биде загаден. Климата е неизбежна, но затоа може да си создадеме своја преку
клима уредите. Нивната технологија толку многу напредна што има уреди кои
покрај тоа што го прочистуваат воздухот во домот ја минимизираат и загаденоста
на околината. Ладењето во текот на летото, кое е воедно се предвидува дека ќе е
едно од најтоплите во човековата историја баш поради загадувањето, е од големо
значење за здравјето и за комфорот. Едни од најдобрите клими се произведени
од Vivax кои се најпродавани на пазарот во Македонија. Тие имаат 3 клучни уреди
кои ги задоволуваат потребите на сите.
Да се запознаеме со Vivax M дизајн ACP-12CH35AEMI R32? Continue reading “Заштити се и олади со климите на Vivax”