Мојот избор за оваа зимска сезона е ACP-12CH35AEYI R32

☑А+++ енергетска класа SCOP 5.3
☑WI-fi поврзување
☑Греење и ладење до -32°C
☑SLEEP-MODE функција
☑Јонизатор
☑Функција за штедење на електрична енергија
☑Греачи на компресор и кондензатор

Ем штеди енергија, ем грее до -32°C
Биди SMART, Купи SMART – заштеди со VIVAX!
________________________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура

Затоа што е 4K и затоа што го сакаат и најмалите!

Врвни перформанси според најновите светски трендови,
• 4K
• УЛТРА HD
• УЛТРА слим дизајн
• SMART (андроид) технологија
• КИНО звук
• можност за гласовни наредби и слика во милион бои

БИДИ СМАРТ, КУПИ СМАРТ!
Живеј паметно со Вивакс.
_________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #bestchoice #создадензавас #бидиSMART #купиSMART #smarttv #4kUltraHD #ultraHD #4K #sports #irreplaceablemoments #неповторливо #LED #LEDTV #live #живеј

Биди паметен, купи VIVAX SMART TV со 4K ULTRA HD

☑Најдобар квалитет
☑Врвни перформанси
☑Достапна цена
☑ и со илјадници задоволни корисници

VIVAX телевизор за неповторливите моменти поминати со семејството и пријателите!
_________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #bestchoice #создадензавас #бидиSMART #купиSMART #smarttv #4kUltraHD #ultraHD #4K #sports #irreplaceablemoments #неповторливо #LED #LEDTV #live #живеј

Елеганција во простор надополнета со совршени перформанци на VIVAX клима уред 18CH50AEMI

Елеганцијата во вашиот дом ќе биде надополнета со инвертер клима уредот од серијата V дизајн кој доаѓа во црна или златна боја. Перформансите од 5,5 kW  јачина совршена за максимален простор од 55 м2, греење и до -20 C и WiFi ready за неодолива цена од 43 990 денари.

Continue reading “Елеганција во простор надополнета со совршени перформанци на VIVAX клима уред 18CH50AEMI”

BEST BUY понуда на R дизајн на VIVAX Клима уреди

Серијата R дизајн има инвертер клима уреди кои се совршени за сечиј дом. Наградата за BEST BUY која ја добива последователно повеќе од 3 години е доказ за атрактивноста на самите клима уреди. Со перформанси кои овозможуваат греење до 7 kW, 5,5 kW јачина совршена за максимален простор од 55 м2, греење и до -20 C, еколошки фреон R32 кој ја заштитува околината и воздухот со WiFi ready за неодолива цена од 39 990 денари.

Continue reading “BEST BUY понуда на R дизајн на VIVAX Клима уреди”

НАЈДОБРИОТ ИЗБОР НА ИВЕРТЕР КЛИМА УРЕД 12CH35AEMI

Клима уред кој е тешко да го избегнеш. 12CH35AEMI има перформанси кои ги задоволуваат и напребирливите. 3,5 kW јачина совршена за максимален простор од 35 м2 еколошкиот фреон R32 кој ја заштитува околината и воздухот со ГРАТИС WiFi модул  за неодолива цена од 21 999 денари.

Continue reading “НАЈДОБРИОТ ИЗБОР НА ИВЕРТЕР КЛИМА УРЕД 12CH35AEMI”

Атрактивниот VIVAX клима инвертер 12CH35AEQI нуди многу повеќе за одличната продажна цена.

Атрактивниот VIVAX клима инвертер 12CH35AEQI нуди многу повеќе за одличната продажна цена.

Инвертер клима уредот VIVAX ACP-12CH35AEQI  во себе ја содржи новата генерација на еколошки R32 фреон, WIFI безжично управување, јачина 3,8 kW и работи на температура од -15 до +50.

Continue reading “Атрактивниот VIVAX клима инвертер 12CH35AEQI нуди многу повеќе за одличната продажна цена.”

#VIVAXMacedonia повторно те предизвикува и можеби ќе бидеш добитник на подарок: чистење на филтрите и дополнување на фреонот во твојот VIVAX клима уред! Continue reading “”

Mобилен телефон на “старо“? На што треба да внимавате?

Ако одлучивте да заштедите средства и да одберете мобилен телефон на „старо“, тогаш за вас подготвивме водич што ќе ви помогне при изборот на истиот…

Чекор 1…
По донесената одлука за моделот што ви се допаѓа, информирајте се за продажната цена во салон со цел да пресметате колкава би била вашата заштеда.Откако ќе ја дознаете истата, исконтактирајте ја личноста од огласот и договорете средба за да ја видите состојбата на телефонскиот уред.
Понесете со себе, слушалки, микро SD картичка со ваша музика и фотографии кои вклучуваат сина, црвена и зелена позадина. Continue reading “Mобилен телефон на “старо“? На што треба да внимавате?”

#НеБитеПуштилОваЛето АCP-12CH35AEX

#НеБитеПуштилОваЛето затоа што си совршена за мене! Клима уред кој има 12 fan speed, опција за самочистење, самодијагноза, висока ефикасност во својата класа, 3.5 kW јачина интелегентно отопување, дигитален екран и многу повеќе е АCP-12CH35AEX за цена од 14 999 денари

#небитепуштиловалето #vivaxmacedonia #vivaxclimauredi #coolpromocii#разладисе #климауред #ладно #топло #klimaured #ladno #toplo

Continue reading “#НеБитеПуштилОваЛето АCP-12CH35AEX”