За НЕПОВТОРЛИВИ МОМЕНТИ за кои живееме – VIVAX ТЕЛЕВИЗОРИ

За што живееме? За токму вакви моменти!


Биди паметен, купи VIVAX SMART TV со 4K ULTRA HD со:


☑️Најдобар квалитет
☑️Врвни перформанси
☑️Достапна цена
☑️и со илјадници задоволни корисници


VIVAX телевизор за неповторливите моменти поминати со семејството и пријателите!
_________________
#VIVAX#ЖивејПаметноСоVIVAX#bestchoice#создадензавас#бидиSMART#купиSMART#smarttv#4kUltraHD#ultraHD#4K#sports#irreplaceablemoments#неповторливо#LED#LEDTV#live#живеј

#1 Избор за клими во Македонија

☑️Најдобар квалитет
☑️Најпродавани клима уреди во Македонија
☑️Врвни перформанси
☑️Достапна цена
☑️Докажани пред илјадници задоволни корисници во сите сезони


Најдобро решение за дом исполнет со насмевки и оптимална температура дури и во непредвидливите топло-ладни есенски денови. А бучавата на клима уредот додека спијат вашите малечки? Докажано неприметлива!
Дали знаевте дека ACP-12CH35AEVI GOLD ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ има опција за 8C греење – Функција која автоматски го вклучува клима уредот во мод на греење, ако температурата во просторијата падне под 8 степени како би се спречило замрзнување.

Промотивна цена на ACP-12CH35AEVI GOLD ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ 22.990,00 МКД.

Повеќе детали за овој модел на клима уред на линкот во прилог: https://klimi.mk/product.php?id=170
_________________
#VIVAX#ЖивејПаметноСоVIVAX#МКимаVIVAXклима#vivaxklima#vivaxklimi#klima#клима#климауред#airconditioner#airconditioning#air#airflow#inverter#bestbuy#bestchoice#создадензавас#temperature#температура

Секој дом заслужува Вивакс клима


Охрид има Вивакс клима, а ти? 💚

Свежината од Охридско Езеро во вашиот дом со клима уредите на #VIVAX. ❤ 
Моментите на спокој и уживање во секој дом со Вивакс веќе не се тајна, туку секојдневие. 🥰
Уживајте додека го подготвувате утринското кафе, го спремате вашиот ручек и го планирате вашиот летен одмор. ✅❤
Љубовта помеѓу домот и Вивакс климите е вечна.
Секој дом заслужува Вивакс клима.


Охрид има Вивакс клима, а ти? 💚

#vivaxклима #продажнаакција #15годинививакс #квалитет #комфор#уживање #спокој

ГОЛЕМАTA ПРОДАЖНА АКЦИЈА НА VIVAX КЛИМИТЕ ПРОДОЛЖУВА!

ГОЛЕМАТА VIVAX АКЦИЈА НА КЛИМА УРЕДИ ПРОДОЛЖУВА ‼️

Скопје има VIVAX клима, а ти⁉️

✅Модел: VIVAX – ACP-12CH35AEMI R32 – ЦЕНА: Од 22.000,00 ден. сега за 19.999,00 ден. 
✅Модел: VIVAX – ACP-12CH35AUJI R32 – ЦЕНА: Од 26.000,00 ден. сега за 22.999,00 ден
✅Модел: VIVAX ACP-12CH35AERI R32 – ЦЕНА: Од 28.000,00 ден. сега за 25.999,00 ден.

Повеќе информации за VIVAX климите и останатите VIVAX производи во продажните места низ Македонија.

Со почит,

Вивакс Македонија

ГОЛЕМАТА ПРОДАЖНА АКЦИЈА ПРОДОЛЖУВА – СКОПЈЕ ИМА ВИВАКС КЛИМА

#1 клима уреди во Македонија

15 години ВИВАКС, 15 години квалитет, моќ и комфор. 

ВО ГРАДОТ КАДЕ ЗИМАТА Е КОЧАН, А ЛЕТОТО ИЗГОР
ВИ ОСТАНУВА САМО ЕДНО -ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ИДЕАЛНИОТ КОМФОРТ И УЖИВАЊЕ СО КЛИМА УРЕДИТЕ НА VIVAX
ОДБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ УРЕД СЕГА ПО ОДЛИЧНА ЦЕНА.

Модел: VIVAXACP-12CH35AEMI R32

Карактеристики:

EНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) : A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1237 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 964 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 700 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 22.000,00 ден. сега за 19.999,00 ден. 

ОПИС

Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, висока ефикасност,
12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција,
двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory
функција, турбо, комплетно вградена SMART WiFi функција!

Модел: VIVAX – ACP-12CH35AUJI R32

Каракетистики:

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.05)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1090 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 970 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.10 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 48 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 540 X 260 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 26.000,00 ден. сега за 22.999,00 ден. 

ОПИС

Ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален
екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds.


Модел: VIVAX ACP-12CH35AERI R32

Карактеристики:

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4160.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4780.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 539.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 28.000,00 ден. сега за 25.999,00 ден. 

ОПИС

Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно
работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи
design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

Повеќе информации за VIVAX климите и останатите VIVAX производи во продажните места низ Македонија https://tinyurl.com/y6jfc3b7

Со почит,

Вивакс Македонија

Елеганција во простор надополнета со совршени перформанци на VIVAX клима уред 18CH50AEMI

Елеганцијата во вашиот дом ќе биде надополнета со инвертер клима уредот од серијата V дизајн кој доаѓа во црна или златна боја. Перформансите од 5,5 kW  јачина совршена за максимален простор од 55 м2, греење и до -20 C и WiFi ready за неодолива цена од 43 990 денари.

Continue reading “Елеганција во простор надополнета со совршени перформанци на VIVAX клима уред 18CH50AEMI”

BEST BUY понуда на R дизајн на VIVAX Клима уреди

Серијата R дизајн има инвертер клима уреди кои се совршени за сечиј дом. Наградата за BEST BUY која ја добива последователно повеќе од 3 години е доказ за атрактивноста на самите клима уреди. Со перформанси кои овозможуваат греење до 7 kW, 5,5 kW јачина совршена за максимален простор од 55 м2, греење и до -20 C, еколошки фреон R32 кој ја заштитува околината и воздухот со WiFi ready за неодолива цена од 39 990 денари.

Continue reading “BEST BUY понуда на R дизајн на VIVAX Клима уреди”

НАЈДОБРИОТ ИЗБОР НА ИВЕРТЕР КЛИМА УРЕД 12CH35AEMI

Клима уред кој е тешко да го избегнеш. 12CH35AEMI има перформанси кои ги задоволуваат и напребирливите. 3,5 kW јачина совршена за максимален простор од 35 м2 еколошкиот фреон R32 кој ја заштитува околината и воздухот со ГРАТИС WiFi модул  за неодолива цена од 21 999 денари.

Continue reading “НАЈДОБРИОТ ИЗБОР НА ИВЕРТЕР КЛИМА УРЕД 12CH35AEMI”