Со VIVAX ACP-12CH35AERI R32 RED, нема повеќе грижи кога е во прашање прашината.

👉Специјалниот филтер за прашина вграден во #VIVAX климата, ја намалува прашината и позитивно влијае на чистината на воздухот и дишењето во просторијата.
☑️Најдобар квалитет
☑️Најпродавани клима уреди во Македонија
☑️Врвни перформанси

#1 ИЗБОР ЗА КЛИМИ‼️

** Повеќе информации на Klimatizer.mk или на https://klimatizer.mk/klimatizeri/…

_________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура

Најдоброто решение за топол дом исполнет со насмевки и љубов – VIVAX ACP-12CH35AUJI R32

Докажано неприметлива! Тоа е таа љубов на релација бебе-клима!

Дали знаете дека уредот автоматски ја прилагодува температурата – посакуваната температура со помош на додатен сензор на далечинскиот управувач!

☑️Најдобар квалитет
☑️Најпродавани клима уреди во Македонија
☑️Врвни перформанси

#1 ИЗБОР ЗА КЛИМИ‼️

Повеќе информации на: Klimatizer.mk или на https://klimatizer.mk/klimatizeri/…
_________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура

Тивка како зимските ноќи во Маврово!

** VIVAX ACP-09CH25AEYI R32

☑️Најдобар квалитет
☑️Најпродавани клима уреди во Македонија
☑️Врвни перформанси
☑️ А+++ Енергетска класа
☑️Достапна цена
☑️Докажани пред илјадници задоволни корисници во сите сезони
Најдобро решение за дом исполнет со насмевки и оптимална температура дури и во непредвидливите ладни денови во Маврото. А бучавата на клима уредот? Сосема неприметлива! Се слуша само звукот од скиите и крцкањето на снегот надвор.

Повеќе информации за клима уредот на: Klimatizer.mk или на https://klimatizer.mk/klimatizeri/…

_________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура #Маврово #Mavrovo

Магијата во домот со 4K ULTRA HD VIVAX телевизорот‼️

• УЛТРА слим дизајн
• SMART (андроид) технологија
• КИНО звук
• можност за гласовни наредби и слика во милион бои

БИДИ СМАРТ, КУПИ СМАРТ‼️
Живеј паметно со Вивакс‼️

Повеќе детали на: https://www.ekupi.mk/…/Vivax-SMART-55%27%27-4…/p/EK000210325
_________________

#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #bestchoice #создадензавас #бидиSMART #купиSMART #smarttv #4kUltraHD #ultraHD #4K #sports #irreplaceablemoments #неповторливо #LED #LEDTV #live #живеј

Ја барате идеалната топлина во домот?

Тоа го може само клима уредот
VIVAX ACP-12CH35AEYI R32:

☑А+++ енергетска класа SCOP 5.3
☑WI-fi поврзување
☑Греење и ладење до -32°C
☑SLEEP-MODE функција
☑Јонизатор
☑Функција за штедење на електрична енергија
☑Греачи на компресор и кондензатор

Ем штеди енергија, ем грее до -32°C
Биди SMART, Купи SMART – заштеди со VIVAX!

Дознај повеќе на:
www.klimi.mkwww.ekupi.mk или www.klimatizer.mk
___________________________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура

Живееме за моментите‼️

• 4K
• УЛТРА HD
• УЛТРА слим дизајн
• SMART (андроид) технологија
• КИНО звук
• можност за гласовни наредби и слика во милион бои

БИДИ СМАРТ, КУПИ СМАРТ‼️
Живеј паметно со Вивакс‼️

Повеќе детали на: https://www.ekupi.mk/…/Vivax-SMART-55%27%27-4…/p/EK000210325
_________________

#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #bestchoice #создадензавас #бидиSMART #купиSMART #smarttv #4kUltraHD #ultraHD #4K #sports #irreplaceablemoments #неповторливо #LED #LEDTV #live #живеј

Уживајте во моментите со #најбараните ИНВЕРТЕР клима уреди VIVAX AERI ACP-12CH35AERI R32

✅ Греачи на кондензат и компресор
✅ A++ енергетска класа (SEER/SCOP) (7.0/4.1)
✅ Ефективно греење до -20°C
✅ Познат и проверен квалитет
✅ WiFi поврзување.
✅ i Feel
✅ Turbo
✅ Jонизатор

👉Повеќе информации за клима уредите на: https://klimi.mk/product.php?id=118

👉Цена: 27.990,00 денари

Нарачај веднаш на www.klimi.mk или на некој од нашите телефони за контакт: 02 3202 837 или 02 3202 812.

Биди SMART, Купи SMART❗️
Живеј паметно со VIVAX❗️
___________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура #моменти