Магијата во домот со 4K ULTRA HD VIVAX телевизорот‼️

• УЛТРА слим дизајн
• SMART (андроид) технологија
• КИНО звук
• можност за гласовни наредби и слика во милион бои

БИДИ СМАРТ, КУПИ СМАРТ‼️
Живеј паметно со Вивакс‼️

Повеќе детали на: https://www.ekupi.mk/…/Vivax-SMART-55%27%27-4…/p/EK000210325
_________________

#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #bestchoice #создадензавас #бидиSMART #купиSMART #smarttv #4kUltraHD #ultraHD #4K #sports #irreplaceablemoments #неповторливо #LED #LEDTV #live #живеј

Ја барате идеалната топлина во домот?

Тоа го може само клима уредот
VIVAX ACP-12CH35AEYI R32:

☑А+++ енергетска класа SCOP 5.3
☑WI-fi поврзување
☑Греење и ладење до -32°C
☑SLEEP-MODE функција
☑Јонизатор
☑Функција за штедење на електрична енергија
☑Греачи на компресор и кондензатор

Ем штеди енергија, ем грее до -32°C
Биди SMART, Купи SMART – заштеди со VIVAX!

Дознај повеќе на:
www.klimi.mkwww.ekupi.mk или www.klimatizer.mk
___________________________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура

Живееме за моментите‼️

• 4K
• УЛТРА HD
• УЛТРА слим дизајн
• SMART (андроид) технологија
• КИНО звук
• можност за гласовни наредби и слика во милион бои

БИДИ СМАРТ, КУПИ СМАРТ‼️
Живеј паметно со Вивакс‼️

Повеќе детали на: https://www.ekupi.mk/…/Vivax-SMART-55%27%27-4…/p/EK000210325
_________________

#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #bestchoice #создадензавас #бидиSMART #купиSMART #smarttv #4kUltraHD #ultraHD #4K #sports #irreplaceablemoments #неповторливо #LED #LEDTV #live #живеј

Уживајте во моментите со #најбараните ИНВЕРТЕР клима уреди VIVAX AERI ACP-12CH35AERI R32

✅ Греачи на кондензат и компресор
✅ A++ енергетска класа (SEER/SCOP) (7.0/4.1)
✅ Ефективно греење до -20°C
✅ Познат и проверен квалитет
✅ WiFi поврзување.
✅ i Feel
✅ Turbo
✅ Jонизатор

👉Повеќе информации за клима уредите на: https://klimi.mk/product.php?id=118

👉Цена: 27.990,00 денари

Нарачај веднаш на www.klimi.mk или на некој од нашите телефони за контакт: 02 3202 837 или 02 3202 812.

Биди SMART, Купи SMART❗️
Живеј паметно со VIVAX❗️
___________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура #моменти

Иднината е VIVAX❗️

Најдоброто спортско доживување имајте го со новиот 4K ULTRA HD VIVAX телевизор

Моќта на ULTRA HD димензијата во вашиот дом!

Пријатели, ајде да гледаме фудбал нa мојот нов VIVAX телевизор!

Биди SMART, Купи SMART.
#ЖивејПаметноСоVIVAX

_________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #bestchoice #создадензавас #бидиSMART #купиSMART #smarttv #4kUltraHD #ultraHD #4K #sports #irreplaceablemoments #неповторливо #LED #LEDTV #live #живеј

ПРЕДИЗВИК е да навиваш со VIVAX

ПРЕДИЗВИК е да навиваш со
VIVAX Pure Sound телевизорот!
Ајде да видиме кој е погласен!
Мисли SMART, Купи VIVAX!
____________________
#VIVAX#ЖивејПаметноСоVIVAX#bestchoice#создадензавас#бидиSMART#купиSMART#smarttv#4kUltraHD#ultraHD#4K#sports#irreplaceablemoments#неповторливо#LED#LEDTV#live#живеј

Фрозен 2 на мојот омилен VIVAX телевизор!

Врвни перформанси според најновите светски трендови

• 4K
• УЛТРА HD
• УЛТРА слим дизајн
• SMART (андроид) технологија
• КИНО звук
• можност за гласовни наредби и слика во милион бои.

VIVAX Pure Sound е избор и на најмалите!

❄️❄️ Фрозен 2 на мојот омилен VIVAX телевизор!

БИДИ СМАРТ, КУПИ СМАРТ!
Живеј паметно со Вивакс.
_________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #bestchoice #создадензавас #бидиSMART #купиSMART #smarttv #4kUltraHD #ultraHD #4K #sports #irreplaceablemoments #неповторливо #LED #LEDTV #live #живеј

Vivax Y дизајн, ACP-09CH25AEYI R32

Зошто и верувам на Vivax Y дизајн, ACP-09CH25AEYI R32 климата?

Затоа што го добивам конфорот во мојот дом по прифатлива цена, одлична заштеда и мир кој што ми е потребен.
Размислувам SMART, купувам SMART!

Живеам паметно со VIVAX!

Повеќе информации за клима уредот на: https://klimi.mk/product.php?id=230
Цена: 45.000,00 МКД
________________________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура

Затоа што е Pure Sound!

Не можеш да испуштиш ни збор од твојата омилена серија, а знам дека го подготвуваш твојот омилен ручек.

Знаеш ли зошто?

Затоа што звукот е Pure Sound!

Мисли SMART, Купи SMART!
Живеј паметно со VIVAX!
_____________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #bestchoice #создадензавас #бидиSMART #купиSMART #smarttv #4kUltraHD #ultraHD #4K #sports #irreplaceablemoments #неповторливо #LED #LEDTV #live #живеј
#КупиSmartVivax