Запознајте го 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐅𝐥𝐲 𝟔 😎

Беспрекорната работа на овој смартфон се должи на основниот процесор Octa со 4 GB RAM меморија, кој работи со најновиот оперативен систем Android 10. Има 4 задни камери и внатрешна меморија од 128GB.Самиот дизајн носи моќен и елегантен изглед. Отклучувањето на уредот е на отпечаток од прст, а за безбедност, оригинална заштитна маска е вклучена бесплатно.

Сега достапен во сите продавници на Neptun, по 𝐡𝐚𝐏𝐏𝐲 цена од 8.999ден со можност за купување на 24рати БЕЗ камата!Влези во светот на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐅𝐥𝐲 𝟔 .

#VIVAXMacedonia#VIVAXFly6#VIVAXFly#Fly6Vivax#NEWFLYVIVAX

Со 𝐌-𝐃𝐄𝐒𝐈𝐆𝐍 – моменти за паметење! 🌟

Секоја борба со алергии и прашина за 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐌-𝐃𝐄𝐒𝐈𝐆𝐍 е победа!
𝐁𝐈𝐎 филтерот ги собира сите микро честички, прашина и алергии и не дозволува вашето семејство да биде изложено на нив.
𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐦𝐞 опцијата ги следи сите движење и го оптимизира дувањето на топол воздух!

16 години БРЕНД!
16 години 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗!

Топлината во вашиот дом!

 Нарачајте ONLINE на: : https://cutt.ly/qylojzF , https://cutt.ly/mylolqd , https://cutt.ly/nylfy0Ohttps://cutt.ly/1gOMl9A или на https://bit.ly/2RST5dW или со посета во некој од продажните места на VIVAX инвертер клима уредите https://www.google.com/maps/d/u/0/edit…
____________________________________
#ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом#СоздаденЗаВас#VivaxКлимаУред#КупиОнлајн#МојVivax#Smart#Sale#Price#Квалитет#Моменти#1КлимаУред#НискаЦена#Евтино#MDesign#VivaxMDesign#VIVAXMacedonia#НеЕВажноКаквоЕВреметоНадвор#ДомаИмамVIVAX#ТоплинатаВоВашиотДом 

Сподели радост, топлина, љубов и искрени насмевки со #𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗

#ПодариVIVAX, и почувствуваја близината и тогаш кога не сте заедно, кога сте ограничени, кога сте далеку, а сакате да испратите подарок со кој ќе ги честитате Новогодишните и Божиќни празници.

16 години испраќање топлина во секој дом и сакаме задно да ја дочекаме и 17тата. Додека се подготвувате за празниците, на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 оставете ја обврската да го осмисли вашиот подарок.

Преку нашите продажни партнери сега можете 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 да го купите вашиот #VIVAXПодарок кој ќе биде доставен до домот и личноста која ќе ја почувствува близината во овие #Најубави моменти од годината.Далеку, но сепак блиску со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗!

Линк од продажните партнери (𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄) eKupi.mk, Neptun, TehnoMarket Makedonija, Platinavrata.mk, RiverSoft, КЛИМИ.мк, Klimatizer.mk

Линк од продажните места: https://cutt.ly/VhFA8XT

#16ГодиниВоВашитеДомови#16ГодиниБренд#16ГодиниVIVAX#VIVAXБренд#Love#Happiness#Family#Kids#Children#Home#LoveIt#VivaxMacedonia#ТоплинатаВоДомот#НоваГодина#НовиМожности#НовиУспеси#16ГодиниСоVIVAX#Јонизатор#БиоФилтер

VIVAX – топлината во вашиот дом повеќе од 16 години

Колку пати сте се запрашале како да ја постигнете посакуваната хармонија во вашиот дом за време на новогодишните празници? Колку пати не можете да се одлучите кој е идеалниот подарок за вашите најблиски? Брендот VIVAX веќе 16 години е тука за вас и ви помага во изборот на најдобрите и најквалитетни, паметни телефони и часовници, таблети или апарати за домаќинство за вашиот дом, како и при изборот на совршен подарок.

Месец декември, е месецот на подарување, а изборот на совршениот подарок е тежок процес. Освен што е месец за подарување, ова е месецот кога најголем дел од времето го поминувате дома со семејството, а производите на VIVAX помагаат да ја направите атмосферата во вашиот дом топла и празнична. Кој производ и да го изберете, независно дали тоа ќе биде телевизор, клима, паметен телефон и часовник, таблет или некој од малите апарати за домаќинство на VIVAX, придонесувате за задоволување на сите ваши потреби.

Брендот VIVAX повеќе од 16 години ви овозможува избор на идеален подарок со најдобар квалитет, прифатливи цени и модерен дизајн.
Производите од брендот VIVAX лесно се вклопуваат во секој ентериер, а со својот квалитет и префинетост гарантираат задоволување на желбите на секој корисник. Покрај големиот развој што го бележи, VIVAX со својот квалитет и иновативност, ужива и се поголемата доверба кај потрошувачите. Токму затоа, 16 годишното постоење на брендот и успехот во работењето се должи на лојалноста на потрошувачите и корисниците на VIVAX производите.
Брендот VIVAX е синоним за квалитет меѓу компаниите што произведуваат технологија веќе 16 години и продолжува да биде тука за вас. VIVAX е пример за бренд кој има зацртана цел да ги задоволи потребите на потрошувачите, а успехот од година во година е се поголем, па токму затоа заедно со вас ќе продолжи да го гради својот успех и во следната година. 

Вашиот VIVAX подарок можете да го најдете кај еден од продажните партнери на VIVAX https://cutt.ly/jsDANiL

#НЕПОБЕДЛИВАЦЕНА на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐐𝐈

За совршена температура и чист простор јас избирам 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐐𝐈 инвертер клима уред 🍃

Опуштете се и уживајте во совршена атмосфера со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐐𝐈 инвертет клима уредот.

Зошто 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐐 дизајн инвертер клима уред?
• А++ енергетска класа на ефикасно
• 𝐃𝐔𝐒𝐓 филтер – филтер кој собира прашина
• Ефективно греење до -15 степени надворешна температура
• Мод за самочистење
• Мод на греење ако температурата во просторијата падне по 8 степени
• Мод за спиење
• Тајмер за програмирање на автоматска работа
• 𝐂𝐎𝐋𝐃 𝐏𝐋𝐀𝐒𝐌𝐀 филтер/јонизатор

Со VIVAX инвертер клима уредот, не ме интересира какво е времето надвор!👌

Искористете ја оваа НЕПОБЕДЛИВА ЦЕНА и нарачајте
⚠️ 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄⚠️ на: https://cutt.ly/aybtc1U, https://cutt.ly/aybtRSv, https://cutt.ly/fybtSJv или со посета во некој од продажните места на VIVAX инвертер клима уредите https://www.google.com/maps/d/u/0/edit…


ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом #СоздаденЗаВас #VivaxКлимаУред #КупиОнлајн #МојVivax #Smart #Sale #Price #Квалитет #Моменти #1КлимаУред #НискаЦена #Евтино #QDesign #VivaxMDesign #VIVAXMacedonia #НајдобриКлимаУредит #НајпродаваниКлимаУреди #НеЕВажноКаквоЕВреметоНадвор #ДомаИмамVIVAX

НЕПОБЕДЛИВА ЦЕНА НА 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐌𝐈 инвертер клима уредот!

Препушти ја грижата за твоето семејство на #Најдобрите!
Периодот во борба против алергии, прашина и вируси со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐌𝐈 инвертер клима уредот ќе стане минато!

Зошто да изберете 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐌 дизајн инвертер клима уред?

• А++ енергетска класа на ефикасно
• 𝐁𝐈𝐎 филтер
• Филтер кој собира прашина
• Ефективно греење до -15 степени надворешна температура
• Моќ за работа во мод на ладење на -15 степени надворешна температура
• Мод за самочистење
• Мод на греење ако температурата во просторијата падне по 8 степени
• ГРАТИС 𝐖𝐈𝐅𝐈 уред
• Oпција 𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐦𝐞 која ги следи сите движења и го оптимизира дувањето

Со VIVAX инвертер клима уредот, не ме интересира какво е времето надвор!👌

Нарачајте ⚠️ 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 ⚠️ на : https://cutt.ly/qylojzF , https://cutt.ly/mylolqd , https://cutt.ly/nylfy0O, https://cutt.ly/1gOMl9A или на https://bit.ly/2RST5dW или со посета во некој од продажните места на VIVAX инвертер клима уредите https://www.google.com/maps/d/u/0/edit…


КУПУВАЈ ПОВЕЌЕ, ШТЕДИ ПОВЕЌЕ

Општина Битола со ЈАВЕН ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ДОМАЌИНСТВАТА ВО ОПШТИНА БИТОЛА ЗА НАБАВКА И МОНТАЖА НА ВИСОКОЕФИКАСНИ ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ.
Искористете ги субвенциите во висина од 55.800,00 денари за да купите ПОВЕЌЕ високоефикасни #VIVAX инвертер клима уреди за да заштедите повеќе.
Инвестирајте во домот, во вашите простории и во здравјето на вашето семејство.

Предности oд користење на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 високоефикасните инвертер клима уредите:

  • Ниски сметки за електрична енергија
  • Чист воздух
  • Подобро здравје за целото семејство
  • Ја отстранува влагата од воздухот
  • Инвертерска технологија (моторот има променлива брзина на вртење во зависност од оптеретување)
  • Здрава животна средина
  • 3 години гаранција
  • Одличен дизајн кој се вклопува во секој дом
  • Висок квалитет
  • Европски бренд

📢📢📢Сите информации поврзани со аплицирањето за субвенции за инвертер клима уреди на: https://cutt.ly/DfFjZGH

Вашиот дом го заслужува #Најдоброто – 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗
👉Продажни парнети на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 во Општина Битола: Алфа Електроник, Техномаркет Битола, Адарма Тоби, Нептун Битола, Тоби Транс ДОО Битола, ДОО ЕКИ ПРОМ, Галерија Битола, ВИЕМКАЈ Битола, РИМЕКО ЕЛИПСО Битола, Клими.МК, Климатизер МК, ЕКУПИ.МК и Плати на Врата.
👉Линк до сите информации за продажните места: https://cutt.ly/VfFkrOq

VIVAX ACP-12CH35AEVI GRAY MIRROR 3.8kw е нешто кое што му недостига на Вашиот дом

Незаменлив естетски детаљ во Вашиот простор.😊

✅Посебна 3Д инвертер технологија која овозможува енергетска заштеда и долготраен квалитет!
✅Внатрешната единица доаѓа со био филтер и јонизатор погодна за луѓе сензитивни на нечист воздух.
✅A++ класа во ладење и А+ енергетска класа во греење.
✅Со Wi-Fi модулот ја проширувате функцијата на клима уредот!
✅ Греење до -20 степени
✅Греачи на компресор и кондензатор
✅Преку мобилната апликација освен палење и гасење, поставете тајмер, дознајте колку Вашата клима троши и дијагностицирајте потенцијален квар.


Едноставно неверојатно, но сега со VIVAX возможно.

🔴Купете го VIVAX GRAY MIRROR инвертер клима уредот на продажните места на VIVAX кои можете да ги најдете на следниов линк https://cutt.ly/JoxQhpi или нарачај те го ONLINE преку КЛИМИ.мкeKupi.mkRiverSoftTehnoMarket MakedonijaNeptunKlimatizer.mk.
_____________________
#VivaxMacedonia #НајпродаванКлимаУред #Квалитет #Бренд #Субвенции #ОпштинаТетово #Семејство #ЧистаЖивотнаСредина #ЧистВоздух #Air #Fresh #Dust #Family #VivaxEuropeanBrand #TheBest #GrayMirror #ПриродатаДома

Општина Тетово со субвенции за инвертер клима уреди до 1000 евра

Здравјето на потрошувачите е наш основен приоритет.
Ние се грижиме за конфорот во вашиот дом.
Инвертер клима уредите на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 сега достапни и преку јавниот повик на Општина Тетово за аплицирање за субвенции за инвертер клима уреди до 1000 евра.
Со оваа ЕКО-мерка, и VIVAX учествува во грижата за здравјето на граѓаните и здравата животна средина.

👉Предности oд користење на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 инвертер клима уредите:
– Ниски сметки за електрична енергија
– Чист воздух
– Подобро здравје за целото семејство
– Ја отстранува влагата од воздухот
– Инвертерска технологија (моторот има променлива брзина на вртење во зависност од оптеретување)
– Здрава животна средина
– 3 години гаранција
– Одличен дизајн кој се вклопува во секој дом
– Висок квалитет
– Европски бренд

За почист дом и посигурна иднина на вашите деца.

📢📢📢Сите информации поврзани со аплицирањето за субвенции за инвертер клима уреди на: https://bit.ly/3atrTdM

Вашиот дом го заслужува #Најдоброто – 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗

👉Продажни парнети на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 во Општина Тетово: RG GROUP, Nora AS, TehnoMarket Makedonija, Neptun, Eurotec, Elipso group, Milan MS , КЛИМИ.мк, eKupi.mk и Klimatizer.mk

👉Линк до сите информации за продажните места: https://cutt.ly/JoxQhpi

_____________________
#VivaxMacedonia #НајпродаванКлимаУред #Квалитет #Бренд #Субвенции #ОпштинаТетово #Семејство #ЧистаЖивотнаСредина #ЧистВоздух #Air #Fresh #Dust #Family #VivaxEuropeanBrand #TheBest