#живејспортски VIVAX награден предизвик

VIVAX НАГРАДЕН ПРЕДИЗВИК!

Стани потенцијален добитник на 20 телевизори и 10 мобилни телефони VIVAX. 

Kако

1. Навивај и фотографирај се;
2. Лајкни ја Facebook фан страната на VIVAX Macedonia;
3. Објави ја јавно својата фотографија на Facebook;
4. Тагирај го VIVAX Macedonia на Facebook на истиот пост со хаштазите:
#живејспортски #пазитопка #живејговивакс 

Право на учество има секој кој има Facebook профил и ги следел сите чекори за учество во наградниот предизвик. Колку поголем број на споделени и креативни фотографии, тоа поголема шанса да станете потенцијален добитник. Секој учесник има можност да постира до 5 различни фотографии во текот на една недела.
Начин на избор на добитници:
Наградниот предизвик трае од 15ти јуни до 15ти јули. Извлекувањето на добитниците на 20 VIVAX TV и 10 VIVAX мобилни телефони ќе биде на 16.07.2018 во 13 часот, на Facebook фан страната на VIVAX Macedonia.
Извлекувањето на одреден број VIVAX производи ќе биде спроведено преку онлајн пребарувачот random.org, а остатокот ќе биде преку избор на најкреативните и најоригиналните фотографии кои се поставени на Facebook социјалната мрежа и кои ги следеле сите чекори за учество во предизвикот.
Организаторот се оградува од било какви коментари во однос на изборот на победници.