ПРИМАМЛИВА VIVAX ACP-12CH35AEAC

ПРИМАМЛИВАТА  VIVAX ACP-12CH35AEAC содржи во себе филтер за прашина, самодијагностика, тајмер, безшумна операција, јачина 3,5 kW, работи на температура од -7 до +43 за цена од само 12 990 денари

#примамлива #sllep #peasfullsleep #summernights  #vivaxmacedonia

#vivaxclimauredi #coolpromocii#разладисе #климауред #ладно #топло

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): C (2.8/3.2)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 32230.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3370.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3223/3370 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 403.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 41.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -7 ℃ ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.10 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 27.600 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2
ФРЕОН: R410A
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер