10 дена на плажа или цела година комфорна температура со Одличната инвертер клима уред VIVAX ACP-18CH50AEQI

10 дена на плажа или цела година комфорна температура!

🏖🌊👙🕶🏝👣🏊
Одличната инвертер клима уред VIVAX ACP-18CH50AEQI кој во себе ја содржи новата генерација на еколошки R32 фреон, јачина 5,5 kW , работи на температура од -15 до +50 за цена од само 34 999 денари
 

#sllep #peasfullsleep #summernights #vivaxmacedonia
#vivaxclimauredi #coolpromocii#разладисе #климауред #ладно #топло
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6130.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 6740.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1539 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1480 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 840.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 55 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Cold catalyst филтер