#НеБитеПуштилОваЛето АCP-12CH35AEX

#НеБитеПуштилОваЛето затоа што си совршена за мене! Клима уред кој има 12 fan speed, опција за самочистење, самодијагноза, висока ефикасност во својата класа, 3.5 kW јачина интелегентно отопување, дигитален екран и многу повеќе е АCP-12CH35AEX за цена од 14 999 денари

#небитепуштиловалето #vivaxmacedonia #vivaxclimauredi #coolpromocii#разладисе #климауред #ладно #топло #klimaured #ladno #toplo

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A (3.21/3.61)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3517.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3810.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3517/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1095 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1015 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 568.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -7 ℃ ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.70 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 30.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до 35 м2