Општина Тетово со субвенции за инвертер клима уреди до 1000 евра

Здравјето на потрошувачите е наш основен приоритет.
Ние се грижиме за конфорот во вашиот дом.
Инвертер клима уредите на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 сега достапни и преку јавниот повик на Општина Тетово за аплицирање за субвенции за инвертер клима уреди до 1000 евра.
Со оваа ЕКО-мерка, и VIVAX учествува во грижата за здравјето на граѓаните и здравата животна средина.

👉Предности oд користење на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 инвертер клима уредите:
– Ниски сметки за електрична енергија
– Чист воздух
– Подобро здравје за целото семејство
– Ја отстранува влагата од воздухот
– Инвертерска технологија (моторот има променлива брзина на вртење во зависност од оптеретување)
– Здрава животна средина
– 3 години гаранција
– Одличен дизајн кој се вклопува во секој дом
– Висок квалитет
– Европски бренд

За почист дом и посигурна иднина на вашите деца.

📢📢📢Сите информации поврзани со аплицирањето за субвенции за инвертер клима уреди на: https://bit.ly/3atrTdM

Вашиот дом го заслужува #Најдоброто – 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗

👉Продажни парнети на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 во Општина Тетово: RG GROUP, Nora AS, TehnoMarket Makedonija, Neptun, Eurotec, Elipso group, Milan MS , КЛИМИ.мк, eKupi.mk и Klimatizer.mk

👉Линк до сите информации за продажните места: https://cutt.ly/JoxQhpi

_____________________
#VivaxMacedonia #НајпродаванКлимаУред #Квалитет #Бренд #Субвенции #ОпштинаТетово #Семејство #ЧистаЖивотнаСредина #ЧистВоздух #Air #Fresh #Dust #Family #VivaxEuropeanBrand #TheBest