VIVAX ACP-12CH35AEVI GRAY MIRROR 3.8kw е нешто кое што му недостига на Вашиот дом

Незаменлив естетски детаљ во Вашиот простор.😊

✅Посебна 3Д инвертер технологија која овозможува енергетска заштеда и долготраен квалитет!
✅Внатрешната единица доаѓа со био филтер и јонизатор погодна за луѓе сензитивни на нечист воздух.
✅A++ класа во ладење и А+ енергетска класа во греење.
✅Со Wi-Fi модулот ја проширувате функцијата на клима уредот!
✅ Греење до -20 степени
✅Греачи на компресор и кондензатор
✅Преку мобилната апликација освен палење и гасење, поставете тајмер, дознајте колку Вашата клима троши и дијагностицирајте потенцијален квар.


Едноставно неверојатно, но сега со VIVAX возможно.

🔴Купете го VIVAX GRAY MIRROR инвертер клима уредот на продажните места на VIVAX кои можете да ги најдете на следниов линк https://cutt.ly/JoxQhpi или нарачај те го ONLINE преку КЛИМИ.мкeKupi.mkRiverSoftTehnoMarket MakedonijaNeptunKlimatizer.mk.
_____________________
#VivaxMacedonia #НајпродаванКлимаУред #Квалитет #Бренд #Субвенции #ОпштинаТетово #Семејство #ЧистаЖивотнаСредина #ЧистВоздух #Air #Fresh #Dust #Family #VivaxEuropeanBrand #TheBest #GrayMirror #ПриродатаДома