КУПУВАЈ ПОВЕЌЕ, ШТЕДИ ПОВЕЌЕ

Општина Битола со ЈАВЕН ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ДОМАЌИНСТВАТА ВО ОПШТИНА БИТОЛА ЗА НАБАВКА И МОНТАЖА НА ВИСОКОЕФИКАСНИ ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ.
Искористете ги субвенциите во висина од 55.800,00 денари за да купите ПОВЕЌЕ високоефикасни #VIVAX инвертер клима уреди за да заштедите повеќе.
Инвестирајте во домот, во вашите простории и во здравјето на вашето семејство.

Предности oд користење на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 високоефикасните инвертер клима уредите:

  • Ниски сметки за електрична енергија
  • Чист воздух
  • Подобро здравје за целото семејство
  • Ја отстранува влагата од воздухот
  • Инвертерска технологија (моторот има променлива брзина на вртење во зависност од оптеретување)
  • Здрава животна средина
  • 3 години гаранција
  • Одличен дизајн кој се вклопува во секој дом
  • Висок квалитет
  • Европски бренд

📢📢📢Сите информации поврзани со аплицирањето за субвенции за инвертер клима уреди на: https://cutt.ly/DfFjZGH

Вашиот дом го заслужува #Најдоброто – 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗
👉Продажни парнети на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 во Општина Битола: Алфа Електроник, Техномаркет Битола, Адарма Тоби, Нептун Битола, Тоби Транс ДОО Битола, ДОО ЕКИ ПРОМ, Галерија Битола, ВИЕМКАЈ Битола, РИМЕКО ЕЛИПСО Битола, Клими.МК, Климатизер МК, ЕКУПИ.МК и Плати на Врата.
👉Линк до сите информации за продажните места: https://cutt.ly/VfFkrOq