#НЕПОБЕДЛИВАЦЕНА на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐐𝐈

За совршена температура и чист простор јас избирам 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐐𝐈 инвертер клима уред 🍃

Опуштете се и уживајте во совршена атмосфера со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐐𝐈 инвертет клима уредот.

Зошто 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐐 дизајн инвертер клима уред?
• А++ енергетска класа на ефикасно
• 𝐃𝐔𝐒𝐓 филтер – филтер кој собира прашина
• Ефективно греење до -15 степени надворешна температура
• Мод за самочистење
• Мод на греење ако температурата во просторијата падне по 8 степени
• Мод за спиење
• Тајмер за програмирање на автоматска работа
• 𝐂𝐎𝐋𝐃 𝐏𝐋𝐀𝐒𝐌𝐀 филтер/јонизатор

Со VIVAX инвертер клима уредот, не ме интересира какво е времето надвор!👌

Искористете ја оваа НЕПОБЕДЛИВА ЦЕНА и нарачајте
⚠️ 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄⚠️ на: https://cutt.ly/aybtc1U, https://cutt.ly/aybtRSv, https://cutt.ly/fybtSJv или со посета во некој од продажните места на VIVAX инвертер клима уредите https://www.google.com/maps/d/u/0/edit…


ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом #СоздаденЗаВас #VivaxКлимаУред #КупиОнлајн #МојVivax #Smart #Sale #Price #Квалитет #Моменти #1КлимаУред #НискаЦена #Евтино #QDesign #VivaxMDesign #VIVAXMacedonia #НајдобриКлимаУредит #НајпродаваниКлимаУреди #НеЕВажноКаквоЕВреметоНадвор #ДомаИмамVIVAX