Сподели радост, топлина, љубов и искрени насмевки со #𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗

#ПодариVIVAX, и почувствуваја близината и тогаш кога не сте заедно, кога сте ограничени, кога сте далеку, а сакате да испратите подарок со кој ќе ги честитате Новогодишните и Божиќни празници.

16 години испраќање топлина во секој дом и сакаме задно да ја дочекаме и 17тата. Додека се подготвувате за празниците, на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 оставете ја обврската да го осмисли вашиот подарок.

Преку нашите продажни партнери сега можете 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 да го купите вашиот #VIVAXПодарок кој ќе биде доставен до домот и личноста која ќе ја почувствува близината во овие #Најубави моменти од годината.Далеку, но сепак блиску со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗!

Линк од продажните партнери (𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄) eKupi.mk, Neptun, TehnoMarket Makedonija, Platinavrata.mk, RiverSoft, КЛИМИ.мк, Klimatizer.mk

Линк од продажните места: https://cutt.ly/VhFA8XT

#16ГодиниВоВашитеДомови#16ГодиниБренд#16ГодиниVIVAX#VIVAXБренд#Love#Happiness#Family#Kids#Children#Home#LoveIt#VivaxMacedonia#ТоплинатаВоДомот#НоваГодина#НовиМожности#НовиУспеси#16ГодиниСоVIVAX#Јонизатор#БиоФилтер