Запознајте го 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐅𝐥𝐲 𝟔 😎

Беспрекорната работа на овој смартфон се должи на основниот процесор Octa со 4 GB RAM меморија, кој работи со најновиот оперативен систем Android 10. Има 4 задни камери и внатрешна меморија од 128GB.Самиот дизајн носи моќен и елегантен изглед. Отклучувањето на уредот е на отпечаток од прст, а за безбедност, оригинална заштитна маска е вклучена бесплатно.

Сега достапен во сите продавници на Neptun, по 𝐡𝐚𝐏𝐏𝐲 цена од 8.999ден со можност за купување на 24рати БЕЗ камата!Влези во светот на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐅𝐥𝐲 𝟔 .

#VIVAXMacedonia#VIVAXFly6#VIVAXFly#Fly6Vivax#NEWFLYVIVAX