VIVAX ACP-12CH35AEVI GRAY MIRROR 3.8kw е нешто кое што му недостига на Вашиот дом

Незаменлив естетски детаљ во Вашиот простор.😊

✅Посебна 3Д инвертер технологија која овозможува енергетска заштеда и долготраен квалитет!
✅Внатрешната единица доаѓа со био филтер и јонизатор погодна за луѓе сензитивни на нечист воздух.
✅A++ класа во ладење и А+ енергетска класа во греење.
✅Со Wi-Fi модулот ја проширувате функцијата на клима уредот!
✅ Греење до -20 степени
✅Греачи на компресор и кондензатор
✅Преку мобилната апликација освен палење и гасење, поставете тајмер, дознајте колку Вашата клима троши и дијагностицирајте потенцијален квар.


Едноставно неверојатно, но сега со VIVAX возможно.

🔴Купете го VIVAX GRAY MIRROR инвертер клима уредот на продажните места на VIVAX кои можете да ги најдете на следниов линк https://cutt.ly/JoxQhpi или нарачај те го ONLINE преку КЛИМИ.мкeKupi.mkRiverSoftTehnoMarket MakedonijaNeptunKlimatizer.mk.
_____________________
#VivaxMacedonia #НајпродаванКлимаУред #Квалитет #Бренд #Субвенции #ОпштинаТетово #Семејство #ЧистаЖивотнаСредина #ЧистВоздух #Air #Fresh #Dust #Family #VivaxEuropeanBrand #TheBest #GrayMirror #ПриродатаДома

ГОЛЕМАTA ПРОДАЖНА АКЦИЈА НА VIVAX КЛИМИТЕ ПРОДОЛЖУВА!

ГОЛЕМАТА VIVAX АКЦИЈА НА КЛИМА УРЕДИ ПРОДОЛЖУВА ‼️

Скопје има VIVAX клима, а ти⁉️

✅Модел: VIVAX – ACP-12CH35AEMI R32 – ЦЕНА: Од 22.000,00 ден. сега за 19.999,00 ден. 
✅Модел: VIVAX – ACP-12CH35AUJI R32 – ЦЕНА: Од 26.000,00 ден. сега за 22.999,00 ден
✅Модел: VIVAX ACP-12CH35AERI R32 – ЦЕНА: Од 28.000,00 ден. сега за 25.999,00 ден.

Повеќе информации за VIVAX климите и останатите VIVAX производи во продажните места низ Македонија.

Со почит,

Вивакс Македонија

ГОЛЕМАТА ПРОДАЖНА АКЦИЈА ПРОДОЛЖУВА – СКОПЈЕ ИМА ВИВАКС КЛИМА

#1 клима уреди во Македонија

15 години ВИВАКС, 15 години квалитет, моќ и комфор. 

ВО ГРАДОТ КАДЕ ЗИМАТА Е КОЧАН, А ЛЕТОТО ИЗГОР
ВИ ОСТАНУВА САМО ЕДНО -ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ИДЕАЛНИОТ КОМФОРТ И УЖИВАЊЕ СО КЛИМА УРЕДИТЕ НА VIVAX
ОДБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ УРЕД СЕГА ПО ОДЛИЧНА ЦЕНА.

Модел: VIVAXACP-12CH35AEMI R32

Карактеристики:

EНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) : A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4100.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4220.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1237 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 964 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 40.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 7.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 22.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 700 X 550 X 275 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 22.000,00 ден. сега за 19.999,00 ден. 

ОПИС

Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, висока ефикасност,
12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција,
двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување, memory
функција, турбо, комплетно вградена SMART WiFi функција!

Модел: VIVAX – ACP-12CH35AUJI R32

Каракетистики:

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.2/4.05)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 3600.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 3700.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3500/3500 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1090 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 970 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 600.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.40 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 42.10 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -15 ℃ ДО 48 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 25.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Bio-филтер, Филтер за прашина, Catalyst филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 720 X 540 X 260 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 26.000,00 ден. сега за 22.999,00 ден. 

ОПИС

Ноќен режим на работа, i-Feel функција, auto swing, auto рестарт, self дијагноза, soft start, тајмер, дигитален
екран, заштеда на енергија, започнување со работа при низок напон,vavalve protection cover, 3 fan speeds.


Модел: VIVAX ACP-12CH35AERI R32

Карактеристики:

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7.0/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 4160.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 4780.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1089 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 539.00 m
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 8.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 26.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: 35 м
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА: 3 години

ЦЕНА:  Од 28.000,00 ден. сега за 25.999,00 ден. 

ОПИС

Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно
работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи
design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

Повеќе информации за VIVAX климите и останатите VIVAX производи во продажните места низ Македонија https://tinyurl.com/y6jfc3b7

Со почит,

Вивакс Македонија

ПРИМАМЛИВА VIVAX ACP-12CH35AEAC

ПРИМАМЛИВАТА  VIVAX ACP-12CH35AEAC содржи во себе филтер за прашина, самодијагностика, тајмер, безшумна операција, јачина 3,5 kW, работи на температура од -7 до +43 за цена од само 12 990 денари

#примамлива #sllep #peasfullsleep #summernights  #vivaxmacedonia

#vivaxclimauredi #coolpromocii#разладисе #климауред #ладно #топло

Continue reading “ПРИМАМЛИВА VIVAX ACP-12CH35AEAC”