Запознајте го 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐅𝐥𝐲 𝟔 😎

Беспрекорната работа на овој смартфон се должи на основниот процесор Octa со 4 GB RAM меморија, кој работи со најновиот оперативен систем Android 10. Има 4 задни камери и внатрешна меморија од 128GB.Самиот дизајн носи моќен и елегантен изглед. Отклучувањето на уредот е на отпечаток од прст, а за безбедност, оригинална заштитна маска е вклучена бесплатно.

Сега достапен во сите продавници на Neptun, по 𝐡𝐚𝐏𝐏𝐲 цена од 8.999ден со можност за купување на 24рати БЕЗ камата!Влези во светот на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐅𝐥𝐲 𝟔 .

#VIVAXMacedonia#VIVAXFly6#VIVAXFly#Fly6Vivax#NEWFLYVIVAX

Со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝑵𝑶𝑽𝑶 𝑭𝒍𝒚 5 љубов и на далечина! 😍


Нарачај од #Дома и уживај во моментите со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗𝑭𝒍𝒚 5
Повеќе информации на:
👉https://cutt.ly/UtAyUQt
👉https://www.ekupi.mk/…/VIVAX-SMART-Fly5-Lite-…/p/EK000235515
👉https://cutt.ly/ZtAuc90
👉https://cutt.ly/ctAun8g
👉 Handy Macedonia
👉 https://cutt.ly/utAHpZl
#СедиДома доаѓаме до врата!
VIVAX – Создаден за вас!
__________________________________________
#СоздаденЗаВас#SocialDistancing#VIVAXFly5#КупиSMARTЖивејSMART#ЉубовНаДалечина

Дали сте запознаени со одличниот VIVAX Point X1 паметен телефон?

Дали сте запознаени со одличниот VIVAX Point X1 паметен телефон?

VIVAX Point X1 ви нуди Сè во ЕДНО

Continue reading “Дали сте запознаени со одличниот VIVAX Point X1 паметен телефон?”

VIVAX Fly 4: совршени крилја за малку пари

VIVAX мобилните телефони се произведуваат во Кина. Благодарение на тоа, компанијата може да се пофали со способности и карактеристики на производите што се недостижни за повеќето познати кинески брендови како што се Huawei и Lenovo, но и светските брендови Apple и Samsung, кои исто така се произведуваат во Кина. 

VIVAX е познат бренд кои спаѓа во групата на светски играчи и производители на технологија. Не е познат само на Блаканот, но и пошироко – Норвешка, Финска, Романија итн. Continue reading “VIVAX Fly 4: совршени крилја за малку пари”